tiistai 31. maaliskuuta 2009

Lähtötilanne, ilme sensuroitu pelkokertoimen takia

Kävin värjäämässä hiukset, ja paluu mustasta vaaleampaan ei taaskaan ole niin helppoa- ei tätä voi edes vaaleaksi kutsua, ensi kerralla sitten lisää. Unohdan aina että hiusten vaalentaminen on hidas ja hyvin tylsä prosessi. Kävin tosiaan kaverin luona, joka on töissä Kaisaniemen Sirpa Mansnerin- liikkeessä. Tuli tehtyä yksi värinpoisto, jonka jälkeen kokonaisilme oli melko punertava ja läikikkään musta, ois ehkä kantsinut pitää se. Siihen kumminkin punaisuuden peittävä väri ja yleisilmeen vaalentamiseksi raitoja.

Hienoin tukka mulla oli kun kirkkaanpunaisesta (vrt. brittibussit) tuli kirkkaanpinkki kahden värinpoiston jälkeen. Sitähän ei tietenkään saanut peittoon kuin mustalla.. Harmittaa vieläkin ettei siitä ole kuvaa, tosin ei sitä oikein voi unohtaakaan :D


Filippa K:n mekon jujuna on syvä selkäaukko (keksin sanan juuri) josta on iloa tatuoinninkin suhteen, kuvassa peitetty luonnollisesti hiuksilla :) Enkä tosiaankaan tiedä mikä tanssi mulla on menossa tossa.

Mekko Filippa K, neuletakki ToS, saappaat Bianco, farkkulegginsit Pieces


Olen jo pitkään taistellut juurikasvua vastaan myssyjen lisäksi hatun avulla. Huono puoli tuossa tosin on, että kauppoja kierrellessä tulee helposti todella kuuma, ja pipon voi tunkea huoletta laukkuun, mutta hattua ei. Siinähän kärsin taas. Tarvitsen kesäksi kevyemmän hatun, jo ihan auringonpistot välttääkseni. Olisi tietysti myös kiva jos tänä kesänä en polttaisi nenääni kertaa useammin.

Tossa asussa tuli kyllä muutenkin todella lämmin kaupungilla, harhailin kampaajaa odotellessa Forumin tienoilla vaatteita hypistelemässä. Olin ihan tyytyväinen että onnistuin pysymään kaukana Gaudeten kevätkirppikseltä, osasyyllisenä ei niin mukavat saappaat. Ehkä se kesä oikeasti olisi tulossa?

Vahingosta viisastuneena sensuroin naaman ihan luonnollisin menetelmin - tuossa kuitenkin tämän hetkinen tilanne ja tuolla myös mennään hetki. Punertaa vähän liikaa makuuni, mutta onneksi mulla on hattu!

2 kommenttia:

mammoth kirjoitti...

Voi vitsi, vähänkö jännää nähä sut vaaleammalla kuontalolla! Piti oikein pinnistää, että muisti minkä näköinen olet toisen värisellä tukalla. Ei kyllä tullut ruskeaa mieleen, mutta ainakin se punanen sopu sulle tosi hyvin (ei mitenkään puolueellinen mielipide)

patentti kirjoitti...

Mullahan oli ruskea juuri, ennen mustaa! Tosin se oli kyllä aika tummaruskea, voi olla että sikset muista :> Eikä punasta enää ikinä, ainakaan sellaista kirkasta. Puuteroitu aprikoosi ois kiva, mutta sitä en saa ajatella.