sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

shopping with your mom can come in handy

Lauantaina tein täsmäiskun Itäkeskukseen kävelevällä lompakolla varustautuneena. Kohteena oli urheilurintaliivit, mutta sitä sun tätä tarttui lopulta mukaan. Onnistuin esimerksi viimein saamaan itselleni aivan ihanan valkoisen t-paidan hennesiltä, mutta se on tosiaankin niin ihanaa ja ohutta materiaalia, että se on käytännössä läpinäkyvä. Enkä siis tarkoita että ihonväristen rintaliivien käyttö ratkaisisi ongelman, vaan esimerkiksi napakoruni loistaa läpi :D Ok, se on musta, mutta silti.. Nyt vain nuden topin metsästykseen siis. Myös urheiluhuppareita tarttui mukaan, mutta iloisin olen punavalkoruudullisesta paidasta, joka löytyi myös hennesiltä. Omistan saman mustavalkoisena, mutta punaisesta versiosta ei enää löytynyt nettikaupasta kokoja. Päivän asut rakentuivatkin sitten sen ympärille.


Kävin kaverin kanssa naistenpäivälounaalla ja päätettiin että laikkari alkaa ehdottomasti huomenna. Päätinkin lahjoa itseäni pihvillä, kun ei tässä kukaan muukaan ole mitään lahjoja antamassa. Tuo paita on kyllä ihan loistava sijoitus. Hameeseen myös yhä ihastunut, mutta ensi kerralla kun olen menossa syömään itseni piippuun, pistän kyllä jotain muuta päälle :F

Junailuasu myöhemmin. Tuo tigerin neule on myös osoittautunut loistavaksi hankinnaksi, me likes.

Muuten olin viikonlopun kiltisti kotosalla, mitä nyt blogilistan toimimattomuutta on tullut kiroiltua.. Miten ihmeen vaikeaa se voi olla? Miellyttävintä on tietysti vielä se, ettei missään ole mitään infoa siitä että mistä mahdollisesti mahtaa olla kyse ja mitenköhän kauan se mahtaa kestää. Opettelinkin käyttämään Bloglovinia, siinäkin on puolensa, kun saa ulkomaisetkin blogit mukaan.


Sarjasuositus: Being Human, BBC:n tuotantoa. Kaverit ovat tästä jo hetken vauhkonneet, mutta sain vasta äsken junassa katsottua ensimmäisen jakson, ja onneksi katsoin. Hankkikaa käsiinne, itse ainakin jäin heti koukkuun. Alkuasetelmassa Mitchell (vasemmalla) ja George, vampyyri ja ihmissusi, muuttavat asuntoon jossa sattuu jo asumaan edellisen asukkaan haamu, Annie. Toimivaa tarinankerrontaa ja juonikin ilmeisesti toimii, kunhan se tästä pääsee vauhtiin. Ja mä menen sitten naimisiin Mitchellin kanssa.

PS. huuto.netissä on joitain uusia juttuja, ja lisäilen vielä tänään ja huomenna.

kuva BBC

Ei kommentteja: