torstai 26. maaliskuuta 2009

You look great?

KappAhl ja Lindex ovat kauan pysyneet silmissäni liikkeinä joihin ei kannata mennä vaatteita etsiessään. Lindexiltä tosin ostan sukat ja satunnaisesti alusvaatteita, mutta muuhun valikoimaan ei tule juuri vilkaistua. KappAhlissa en ole käynytkään vuosiin :) Jonkin aikaa sitten lanseerasivat jonkun röyhelömalliston (:D) jonka nimeäkään en muista, joka ei siis allekirjoittanutta kiinnostanut pätkääkään, ja joka meni siis ohi mielenkiintoa herättämättä.

Kävin kuitenkin tylsyyksissäni liikkeen nettivuilla, ja siellähän on nykyään vaikka mitä! Ainakin nämä vaatekappaleet todella varastivat huomioni.

Raitapaidalle löytyisi aina käyttöä. Kummastuttaa vain, että luulen että omistan tällaisen jo, mutta se on vain maastoutunut kovin tehokkaasti.


Kaikki rock-linjaan kuuluvat kamppeet saisivat kyllä kodin luotani milloin vain. Yleensä en niin printtipaidoista tykkää, mutta tämä tuo mieleeni Opethin albumikuvitukset. Pituus on myös plussaa, menisi kesällä leggareiden ja villatakin kanssa. Teepparille oli hintaa 17,95 €


Vaikka tämän villatakin kanssa. Samanmallisia löytyi myös Ginasta, mutta siellä materiaali tuntui aina omiin hyppysiini niin kurjalta, etten viitsinit ostaa. Tämä taas on täyttä puuvillaa, ja hintaa löytyy 34,95€, ja löytyy myös harmaana. Mrrh, tarvitsisin tämän molemmissa väreissä, kesäksi viimeistään. Uskottelen itselleni että KappAhlin kierto ainakaan ole voinut nopeutua niin pahasti etteikö myöhemminkin ehtisi :)


Polka dot- huivia on metsästetty kirppareilta ja sieltä sun täältä, mutta aina liipannut ohi. Jos viimein saisin napattua tuolta mukaan.


Being Humanin Annien paita/hupparimikälie! Tässä ei kyllä mainita materiaalia, mutta taidan silti mennä hypistelemään :) Tämä taisi olla noin 25€.

Mikä liike tai ketju on viime aikoina saanut teidät yllätettyä?

7 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Mä itse olen kokenut ihmetuksen Lindexin kanssa, aiemmin siellä oli vaatteita vain mummoille, mutta nykyään siellä on ihan päteviäkin vaatteita! Tosin enpä ole sieltä ostanutkaan kuin vain yhden hameen, sen ketjun kevätvaatteista mulla ei ole vielä hajuakaan..:)

mammoth kirjoitti...

kävin kapphalissa pari päivää sitten, ja samannäköinen neuletakki oli alennuksessa. Muistaakseni hintaa oli 19.95. Vitsi mulla hyppäs sydän kurkkuun kun näin ton annie-hupparin! Kumpi kerkee eka?

Ellos yllätti, sain sieltä ostettua edullisesti jotain toppeja. Ja Lindex, vaikka en sieltä mitään olekaan ostanut.

patentti kirjoitti...

Salka, Lindexiä olen ihmetellyt, mallinukeilla on aina kivoja juttuja päällä ja ihmiset ostelee sieltä kaikkea, mutta mä en löydä mitään. Menen sisälle ja kaikki kivat tavarat piilotetaan? :D

mammoth: Aahg! Pakko käydä tänään siis siellä :> Annie- huppari on mun!

M kirjoitti...

Aina kun itse omaan ennakkoluulot jotain liikettä kohtaan ja oon aivan varma etten löydä sieltä mitään, on sit ihan pakko mennä tsekkaan ihan piruuttani vaan todistaakseni ittelleni et oikeessa olin. Useimmiten olin väärässä kuitenkin.

Joten kannattaa vain avoimin mielin aina olla ja ei aina vain yksiin ja samoihin liikkeisiin mene kerta toisensa jälkeen :)

patentti kirjoitti...

Nekta: jos se olisikin niin helppoa muistaa, tuntuu että itse unohdan tuon säännöllisesti. Tosin on aina kiva yllättyä positiivisesti :>

viivi kirjoitti...

jes, juuri tollasen harmaan hupparihässäkän tarvitsen! kiitti vinkistä! palkkapäivä tule jo...

lindexillä olen jo vähän aikaa käynyt katselemassa, että josko jotain löytyisi, mutta seppälästä en olisi ikinä uskonut löytäväni täydellisiä mokkasiineja, joista olin jo vähän aikaa haaveillut. Vaatteet näytti silti edelleen aika käyttökelvottomilta. :)

patentti kirjoitti...

Huppari vaikutti todella kivalta, mullakin jäi kauppaan odottelemaan palkkapäivää :)

Seppälästä minäkin löysin kivat kengät, mutta huonolaatuisina onnistuivat saamaan aikaan kunnon hankauman, eikä tekonahka muutenkaan ole kovin jees. Kivan mallisia löytyy mutta ei se laatu ole niin kaksinen :I