lauantai 21. maaliskuuta 2009

Pinkit korkkarit!


Julkisjohtamisen tentti meni tuskin läpi, mikä aiheutti mussa ihan ennalta-arvattavan reaktion - shoppailun. Kaiken lisäksi juuri pari tuntia sen jälkeen, kun olin laskeskellut että mulla on noin satanen käyttörahaa loppukuuksi. No, en olisi halunnutkaan syödä :)

Paita Gina Tricot, kengät Vagabond ja housut Vero Moda

Päädyin Vero Modaan, ja mukaan lähti kaksi valkoista mekkoa/paitulia. Kaksi? Ei mun todellakaan pitänyt edes ostaa kahta mekkoa, saatika sitten kahta valkoista. Toinen piti vaihtaa harmaaseen versioon, mutta mun aivot eivät taas ehtineet kertoa sitä ruumiille. Onneksi on kuitti tallella, niin saa mennä maanantaina palauttamaan..


Mukaan tarttuivat myös 7/8- housut, jotka olivat alennusrekissa kympin lapun kanssa. Ne istuivat Vero Modan housuiksi yllättävän kivasti, ja näyttävätkin omaan silmään hyviltä. <3>


Tässä asussa olin eilen paikallisessa kuuntelemassa paikallisessa kaverin karaokea (harrastus jota itse ei voi mitenkään ymmärtää, mutta onhan se ihan nöpöä, terveisiä vain jukalle) ja nämä olivat päällä. Olisi muuten pitänyt kuvata tuo naistenvessa kokonaisuudessaan, kummallisin sisustus mitä hetkeen olen nähnyt :D Pönttöä ei ollut löytää muovikukilta ja tilpehööriltä, ehkä se on jokin testi?

En saanut eilen käytyä porukoilla kaivelemassa, joten alempana mainitut konjakkisaappaat eivät vielä päässeet jalkaan, mutta veikkaan että tänään lähtevät mukaan. Panikoin muuten niin pahasti tuon mustan ja valkoisen (siis valkoisen, voi härregud) plainista yhdistelmästä, että iskin myös eilen ostetun kirkkaanvihreän huivin mukaan, ja ihan kivaltahan se näytti. Mähän lähdin ostamaan sinistä huivia, en todellakaan tiedä miten tuohon päädyin, tää opiskelustressishoppailu on joskus petollista.

Valkoinen paituli/mekkomikälie Vero Moda, perusleggarit H&M, saappaat Vagabond ja villatakki WE

Aiemmin istuimme Olutravintola Pikkulinnussa, mitä voi suositella kaikille oluen ja viskin ystäville. Itsehän en ole kumpaakaan, mutta niiltä saa myös törkeän hyviä siidereitä hanasta ja pullosta, ja niitähän me rakastamme. Suomen parhaita olutravintoloita (mikä ei ole kyllä mikään saavutus).
Mulla on aina kumma taipumus viuhtoa käsillä kuvissa, syytä en tiedä. Nyt faija vie mut syömään ja ruokakauppaan, ah <3

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihanat nuo vagabondin korkkarit ja tuo h&m:n ruutupaita! (mua jäi harmittamaan tosi paljon kun en kerennyt ostamaan tuota, nyyh) ://

patentti kirjoitti...

Kiitti! En millään hennoisi odottaa kuivia katuja, mutta näitä en pilaa :p

Liikkeistä pitäisi vielä löytyä, viikko sitten itiksessä ainakin näytti olevan aika paljon jäljellä :)

J kirjoitti...

kivalta näyttää nuo vero modan housut korkkareitten kanssa:)

patentti kirjoitti...

Runway: kiitti! Vielä jos uloskin pääsisi noissa :/