torstai 5. maaliskuuta 2009

The skirt.

Aloitin päivän pirtsakasti käymässä allergiatesteissä YTHS:ällä. Löytyi niinkin mielenkiintoiset allergiat kuin timotei ja nurminata, kissasta olin eniten huolissani. Mistään muusta en kuitenkaan edes reagoinut, mutta noista kahdesta tulikin sitten kunnon paukamat.. Kyseessä on siis jonkin sortin heinät, itsellekin jäi ensin vähän epäselväksi, mutta onneksi google auttoi.


Paitavalinta 3/4 hihoineen osoittautui fiksuksi, kun käsivarsiinhan niitä tököttejä isketään. Oikeastaan kuvan pointtina on iloita viimein saapuneesta hameestani, tajusin vasta että tässähän on taskutkin! Kerranhan tämä jo saapui, mutta valitettavasti 38 oli auttamatta liian pieni, enkä kykene mitenkään motivoimaan itseäni hameella joka pitää NYT saada päälle, meni vaihtoon siis. Kokoa 40 lupailtiin ensin saapuvaksi viikolla 22, mutta tulikin jo. Nyt puolestaan hameen ruudullinen versio näyttäisi saapuvan viikolla 22, mutta toivon että sekin ilmestyy aikaisemmin, vaikka ei tuo kyllä mikään talvihame ole, varsinkin kun laitoin vain 40 denierin sukkahousut.. Ei hyvä idea. Lyhyt takki vielä kruunasi kaiken :D


Ainakin tässä päässä metrorataa oli paikallisessa Sirpa Mansnerin liikkeessä kaikki loput meikin -50%! Syöksyin paikalle oikeastaan miettien luomivärejä, mutta koska mitään mielenkiintoista ei varsinaisesti ollut tarjolla, lähdin mukanani nämä Maybellinen huulikiillot, jotka kustantivat yhteensä vajaa 9e. Ehkä nämä tyydyttävät ainakin normaalin värintarpeeni, eivätkä ainakaan tunnu mitenkään hirvittävän tahmeilta. Ei myöskään tunnu tarvetta lisätä jatkuvasti huulirasvaa, joten pystyn käyttämään myös arkena :)


PS. Olisikohan aika siivota laukku?


Tarvitsisin sellaisia pienia pussukoita laukun sisällä käytettäväksi, esimerkiksi meikin ja avaimet valtaavat aivan liikaa tilaa sivutaskusta, putoilevat ja katoilevat jatkuvasti. Sytkärien, kuittien ja myslipatukoiden hautausmaa.

Ei kommentteja: