lauantai 28. maaliskuuta 2009

Fine line of boredom

Miten niin samat vaatteet kuin edellisessä postauksessa? Farkut on eri, ja conversetkin eri väriset :)

Useammassa osoitteessa asumisessa on puolensa, ja ihan sattumalta suurin osa niistä on huonoja. Suurin ongelma on se, etten ikinä saa pidettyä tavaroita siinä mielessä organisoituina, että olisin varma mitä missäkin on. Osan ongelmista olen ratkaissut hankkimalla tuplat, kuten shampoot, kynsilakanpoistoaineet ja naamarasvat. Vaatteisiin järjestelmäni ei kuitenkaan tehoa, siitäkin syystä että niillä on mielenkiintoinen taipumus ajautua. Äkkiä kaikki hivenenkin käyttökelpoiset vaatteet ovat muualla, ja käsissäsi sinulla on vihreä hame jossa on töhnää.

Tällä hetkellä olen Vaasassa farkkuparien ympäröimänä, ja ilmeisesti kaikki leggarini ovat Helsingissä. Myös suuri osa paidoistani on ilmeisesti siellä, joten pääsen ainakin taistelemaan tylsyyttä vastaan huijaamalla itseäni että on jatkuvasti menossa sama päivä. Kuvittelinkin muutaman päivän ajan että oli keskiviikko, mistä kuvitelmasta onneksi säpsähdin, ja muistin mennä tenttiin - joita on muuten enää kaksi jäljellä tälle keväälle, sitten aloitankin henkilökohtaisen taistoni pääsykoetta vastaan, voi itku.

Farkut Acne, laukku ToS, nahkis Vila, pipo Indiska.

Laukku on Tiger of Swedenin, ollut liimautuneena käteeni kesäkuusta asti. En vain enää kykene käyttämään mitään muuta, ehkä pitäisi opetella :/ Toisaalta en kyllä edes tahdo.

Eniten harmittaa kirkkaiden (tai edes muun väristen) huivien uupuminen, olen Vaasauttanut tällä hetkellä kaksi haaleanväristä kaulahuivia, en tosiaan tiedä miksi. Tosin ottaen huomioon että olen nököttänyt viikon kotosalla ja kirjastossa, niin asujen taso on ehkä ihan ymmärrettävää.


Yritin edes vähän piristyä ;)


Sininen ja punainen :) Nyt just olen ihan koukussa Ostolakossa- blogiin, joka kannattaa muuten lukea ensimmäisestä postauksesta alkaen. Tuo ei ainakaan vähennä ollekaan omaa mielenkiintoa Dioriin, ja varsinkin 5- paletteihin. Eniten kosketti pari päivää sitten tullut postaus auringolta suojautumisen tärkeydestä, joka kohdistuu ihan hyvin tähän herkkäihoiseen kalpeanaamaan. UVA- säteilyhän on ympärivuotista, ja siltä suojautumisen pitäisi siis myös olla sitä. "Aurinkorypyt" eivät myöskään ilmesty nyt tai ensi kesänä, vaan ne hiipivät kimppuusi vuosien päästä. Ehkä sitten liikun entistäkin enemmän vain pimeällä, mikä kyllä kesällä on aina hankalaa. Suojakerroksia nassuun (ja muualle) sitten vaan!

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Onpa kivoja asuja kummatkin. :) Tuo ensimmäinen on ihanan rento huiveineen ja myssyineen. Me likes!

patentti kirjoitti...

Kiitos :) Itse tunnen kuolevani tylsyyteen, onneksi kohta pääsee taas muiden vaatteiden kimppuun :)