tiistai 24. maaliskuuta 2009

Jatkan valitusta uusilla aiheilla.

Ette ikinä arvaa mitä tuli tänään postissa! (Katso alempi entry ja jos et vieläkään arvaa niin et ole tervetullut tähän blogiin, rajansa kaikella.)



Tässä kuvassa alkaa tiivistyä kaikki se, mitä nyt ihailen - suorat farkut (kulutuksia ei kyllä tarvitsisi), pinkit converset, raitaa ja nahkatakki. Tukka voisi olla ruskea ja ois kiva jos pipo ei aiheuttaisi allergiaa, mutta muuten oikein kiva :) Tarvitsen myös ehdottomasti mustan jakun.

Onnistuin eilen saamaan noidannuolen, joka piristää jo muutenkin paskasti alkanutta viikkoa. Proffalta tuli sähköpostia, jonka mukaan viime perjantaisen tentin jälkeen on salista löytynyt kurssimateriaalia, jonka ansiosta kaikkien luentokysymykset jätetään arvioimatta, ja numero määräytyy pelkkien kirjakysymysten perusteella - mulla taisi mennä vain se luentokysymys putkeen :D Kävin sopimassa sen kanssa että se tarkastaa sen mun tentin ensin ja ilmoittaa tuloksen (ts, pääsinkö läpi) ja voin käydä suullisesti tenttimässä sen luento-osuuden jos en ole tyytyväinen. Jotain hyvää siis ettei pahaakin, pääsen todennäköisesti kurssista läpi, enkä menetä tukia :))

PS. oikeasti siellä on ihan liian kylmä nahkatakille, mikä myös kostautuu entistäkin kipeämpänä selkänä. Au.

Ei kommentteja: