perjantai 13. maaliskuuta 2009

Lämppäreitä!

Yksi ikiaikaisista suosikeistani, laiskan herkuttelijan graalin malja :) Rakastan ruisleipää, mutta sitä harvoin tulee niin paljoa syötyä ettei ehtisi homehtua. Ruispaloja, ja päälle tomaattipyrettä.


Pirkka chilitonnikala, lämppäreiden sydän. Menee kaiken kanssa aina, on jotain mitä löytyy aina ruokakaapistani löytyy aina, ja yleensä paljon. Kun köyhä opiskelija menee kauppaan äitinsä kanssa, silloin aina täydennetään varastoja :)


Juustoraastetta päälle, ja 10 minuuttia uunissa. Ja tältä ne näyttävät valmiina. Herkkua, ja ne jotka eivät tule syödyksi pääsevät jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää. Tutkimusten mukaan ovat hyviä vielä kahden päivän päästä.


Vietän iltaa kaverien, siiderin ja Couplingin kanssa. Huomenna ehkä inspiroituneempaa toimintaa, vaikka tätä on kyllä vaikea voittaa :)

2 kommenttia:

mammoth kirjoitti...

Voin suositella näitä leipiä kaikille. Itse julmasti kopioin tän reseptin, ja nyt näitä tehdään todella usein. Nam!

patentti kirjoitti...

Ne on parhaita! Teen näitä nykyään melkein pari kertaa viikossa :D