tiistai 24. maaliskuuta 2009

If I only could lift myself up - for about 1,5cm?


Olen kyllä aivan varmasti tehnyt jotain perustavanlaatuista pahaa, koska nämä unelmat eivät vain jätä sikseen.. Acnen nettioutletista löytyy nämä mokkaisen uhkeat kaunottaret 50% alennuksella, jolloin hintaa jää 150€, mitä minulla ei tietenkään ole. Tai on, mutta sille on tähdellisimpiäkin käyttötapoja, tai ainakin niin vielä uskottelen itselleni. Kuka muka tarvitsee junalippuja? Varmasti liftaamalla pääsee nopsaan Vaasasta Helsinkiin, ei haittaisi ollenkaan jos saisin nämä popot jalkaan.
Mikä pahinta, tuolla on juuri mun koot jäljellä. Jos kengänkokosi on 39, käy ostamassa nuo pois jotten joudu liftaamaan!

J.K. Siitä ei nyt edes kannata puhua, että miten paljon nämä Bronxin kaunottaret houkuttaisivat.. Ja Elloksella näyttää taas olevan mokkaista versiota mustana ;) Kärvistelen täällä jo.

3 kommenttia:

Mimi kirjoitti...

The 2nd pair is to die for.

Salka kirjoitti...

Kauniit kengät ovat kyllä maailman pahin houkutus :T Vaatteet eivät niinkään, mutta kengät saavat sydämeni sykkimään ihan uuteen tahtiin :T

patentti kirjoitti...

Mimi: I know! :/

Salka: sepä se. Olisi kyllä mielenkiintoista saada selville että mikä luokaan sen ratkaisevan eron, saisi jotain muuta ajateltavaa kuin ne perhanan kengät!