sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Hair issues

Bambi mainosti Gaudeten kevätkirppistä, joka järjestetään 31.3 klo 11-18. Sattumoisin olen juuri noihin aikoihin liikenteessä keskustassa, joten houkutus olisi kova - ehkä kuitenkin vastustan.

Olen menossa tiistaina siis keskustaan allekirjoittamaan työsopimuksen, olen jälleen Hulluilla Päivillä ekstraamassa. Ihan hauskaa hommaa, kaaos on sitä luokkaa että aika todella lentää. Toivottavasti en vain venäytä selkääni kuten vuosi sitten, kaksi päivää kertaa kahdeksan tuntia samassa asennossa samalla kassalla ei tehnyt hyvää. :) Toivottavasti en myöskään tällä kertaa osta mitään.. En muutenkaan ole vielä päättänyt, että vietänkö kesäni alkoholimonopolin vai tavaratalon väreissä, saa nyt nähdä. Molemmissa on puolensa, ja joka tapauksessa kannan aina osan palkastani työpaikalle :>

Tuo perusväri miellyttää, mutta ilman highlighteja - ehkä.

Olen tiistaina myös menossa kampaajalle, musta väri saa nyt kertakaikkiaan lähteä. Aivan selkeää kuvaa siitä mitä haluan ei ole, mutta haluan eroon liian tummista sävyistä. Olen alkujaan blondi, mutta aivan juurilleni en halua palata, jotain ruskeaa ehkä. Jotenkin mielessä on kellunut ajatus oluen (:D) tai tuhkan vivahteisesta ruskeasta. Saa nähdä miten käy, menen kaverin asiakkaaksi, se saa sitten yrittää järkeillä mun aivoituksista jotain järjellistä lopputulosta.
Mallia en ole muuttamassa, mutta silti oli pakko napata tähän kuva Lily Allenin bobista - melkein houkuttaisi leikata, mutta en ehkä taas lähde lyhentämään kun olen hetken kasvatellut :) Pidempi tukka vain on helpompi, siitä ei pääse mihinkään. Tosin luulisi että tuonkin joten kuten saisi kiinni, ja suoristaminen nyt on kohtalaisen nopea operaatio. En siis tee mitään päätöksiä vielä, tiistaina näkee mitä tästä tulee :)


Olisi toi tummanruskeakin kyllä taas kiva, eikö? Hiusvärini tuleekin varmaan olemaan jotain näiden kahden kuvan väliltä.

Tämä LOOKBOOKIN kuva ei jätä rauhaan - eihän rintaliivit paidan päällä ole oikeasti tulossa muotiin, eihän? Voin vannoa että siihen en lähde mukaan, ennemmin vaikka pyöräilysortseihin!
Näin päättäneenä vietän sunnuntaina kohta aamusuihkun kera (kyllä, päivä vähän venähti) ja sitten kirjoitan yhden englannin esseen valmiiksi, jonka ihme kyllä muistin ajoissa, eli palautus on huomenna. Tänään pitää katsoa Amazing Race yhdeksältä, Suomi-jakso kyseessä. Hyvää sunnuntaita!

Kuva täältä ja täältä

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Aika karun näköistä kyllä rintsikat paidan päällä, en ymmärrä kuten en myöskään pyöräilyhousuja :D

Tuo vaaleanruskea väri voisi sopia sulle kyllä hyvin, tänne tulee varmaan raporttia, millaiset hiukset sitten kampaaja loihti..:)

patentti kirjoitti...

No ennemmin kuitenkin pyöräilyhousut! Ei kyllä kannata luvata mitään, vuoden päästä mulla on molemmat päällä :)

Varmasti tulee raporttia, tai ainakin manailua :) Alkaa jänskättää.