maanantai 13. huhtikuuta 2009

Jeesuspäivien jatko :)

Kaverin poikaystävä antoi musta ehkä parasta palautetta ikinä: "patentti on kyl just aito, ryyppää koko ajan, mutta hoitaa hommat". Ja toi oli sitten kehu :)



Maailman paras biisi.

Viime postauksen jälkeen jeesuspäivät jatkuivat tutulla tavalla, pienimuotoiset illanistujaiset kestivät aamukuuteen ja jatkuivat aamulla pizzalla ja pasilalla, kivasti siitä jatkuivat! Sunnuntaina selvisinkin vasta illansuussa vanhemmilta kotio, jolloin kaveri pyysikin heti baariin, ja aloin pitää ideaa ihan toteuttamiskelpoisena. Ensin suunnitelmissa oli ilta Gossip Girlin ja sipsipussin kanssa mutta päädyinkin baariin kaverin kautta, ensin piti voittaa yksi Carcassonne ja moikata nahkiaisia (vrt. edellinen postaus). Bruuverissa tuli pilkku heti kun päästiin sinne, sulkevat tosiaan sunnuntaina puoliltaöin, onneksi London Pub on aina luottamisen arvoinen. Onnelaan oli karseat jonot, miksi ihmiset käy siellä? Ja ketkä siellä edes käy, vaikuttaa ainakin jonon perusteella todella vammaiselta seurueelta (tosin kaikki mestat on houruloita jonojen perusteella)?

Tällä viikolla on kunta- ja virkamiesikeuden tentit, keskiviikkona ja lauantaina, mun lukusuunnitelma on vähän päässyt lipsumaan, aloitan ehkä jo tänään. On kyllä ihanaa päästä rentoutumaan välillä pitkien pyhien vietossa, vaikka se ei kyllä aina niin rennolta tunnu :) Mulla oli torstaista asti aikaa pestä pyykkiäkin mutta en saanut aikaiseksi, onneksi Lindexiltä saa helposti hamstrattua sukkia ja alusvaatteita.. Ja otan itseäni niskasta kiinni heti tällä viikolla. Nyt olen käyttänyt jatkuvasti hennesiltä ostettua lyhythihaista jakkua, siitäkin kuvia kun pääsen taas kameran johdon luo. Mikä tapahtuu myöhemmin tänään, junailu odottaa!



Maailman paras biisi just nyt!

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

ihastuin juuri itsekin vkl tohon biisiin totaalisesti:)!!

patentti kirjoitti...

Tiedän, tuohon vain jää koukkuun! Nyt vain pelkään että kulutan sen puhki, pitää varoa :)