perjantai 3. huhtikuuta 2009

Hullujen päivien kosmetiikkasaalista :)


Aah, pääsin tosiaan keskiviikkona toteuttamaan itseäni äidin kustannuksella, mikä tottakai on se paras tapa. Tein myös ihan hyviä löytöjä, lähinnä arkikosmetiikkaa, mikä kuitenkin tunnetusti voi imeä paljonkin rahaa. Freemansin valikoimista lähti mukaan jalkakuorinta ja -voide, sekä vartalokuorinta. Jalkatuotteet varsinkin vaikuttivat todella laadukkailta, ja vartalokuorinta oli ainakin todella tahnamaista, kuiva ihoni kaipaisi ehkä jotain räjäyttävämpää. Ainakin tuota voi käyttää useammin sitten?


Iloinen olin varsinkin huomatessani että Isadoran luomiväripaletit ovat myös tarjouksessa 11€, olen iät ja ajat käyttänyt sarjan Nougat- palettia. Tuo kuvasta löytyvä on Crystal Mauve, ja sen lisäksi käyn varmaan ostamassa Pearlsin huomenna. Isadoran paleteissa on ainakin hinta- laatusuhde kohdallaan, ja myös värivalikoima oli kerrankin alennetuissa tuotteissakin jostain kotoisin, ei tosiaankaan aina ole.

Maybellinen mineraalipuuteri tuntuu normaalisti käyttämäni Lumenen irtopuuterin jälkeen loistavalta, en tajua nyt että miten oonkin tyytynyt tuohon Lumenen tuotteeseen näinkin kauan, saakelin tottumus. En ole muuten koskaan omistanut aurinkopuuteria, nyt tuli sekin hommattua. Sitten jos vielä uskaltaisin tai osaisin käyttää sitä.. Lumenen valikoimista lähti mukaan myös tuo vaaleanpunaisessa purkissa oleva heleyttävä pohjustusvoide, jota olen pari päivää käyttänyt sellaisenaan. Eron muuten todella huomaa, iho tuntuu ja näyttää paljon paremmalta! Tai sitten se on tuo mineraalipuuteri, tai molempien yhteisvaikutus, mistä sitä tietää. Tuota heleyttäjää myös suositellaan käytettäväksi meikkivoiteeseen sekoitettuna, voisi testata kunhan taas hommaan uuden :)
Ja Vivalin meikinpostolappuja oikeastaan siksi, että ne säästävät tärkeitä minuutteja, varsinkin viikonloppuöisin :>


PS. Kävin MELKEIN salilla tänään!

Ei kommentteja: