tiistai 21. huhtikuuta 2009

Pääasiaan :)

Koska aloin hitaan ja hyvin tuskallisen projektin hiusteni kanssa, on ollut tarvetta myös hoitavammille tuotteille kuin ennen. Käytän Vaasassa Tigin Superstar- shampoota ja hoitoainetta, ja Helsingissä Brunette goddesin vastaavia. Tuo Superstar ei varsinkaan ole kovinkaan hoitavaa, kampaaja itseasiassa kehoitti ostamaan Dumb Blonde- sarjan tuotteita, ja nuukana en ole viitsinyt. Alkaa kyllä tuntua siltä että kohta on pakko, viimeistään seuraavalla kerralla.

Oma hiusvärini on siis perinteinen maantienvaalea, joka oli hetki sitten vielä mustaksi värjätty.. Vaaleilla raidoilla alettiin asteittain liikkua vaaleampaan. Nyt tätä kokonaisuutta voi sanoa jo ruskeaksi, vaikka otsatukka on tuntemattomasta syystä jäänytkin mustaksi.

Natusanin hoito/kiiltosuihke on ihan voittaja! Omistan myös Tigin Superficialin, mutta se pitää majaansa Helsingissä. Tämä on hintansa väärti, muistaakseni 3-4€ Citymarketistä.



Kokeilen Body Shopista saamiani näytteitä eikä ollut kyllä kauheasti kehumista tällä kertaa. Tuoksu oli ihanan mehiläisvahamainen, mutta ei kyllä tuntunut kovinkaan ravitulta tukka tuon jälkeen, melkein Superstarillakin olisi saanut paremman lopputuloksen, antanut vain hoitoaineen vaikuttaa kauemmin.

Olen taas saanut ihmetellä että telkkarista ei kuulu ääntä.

Asia ei varmaan mitenkään liity siihen, että antennijohto on näinkin hyvässä kunnossa, eihän? Ehkä voisi ostaa uuden? *huoh*

Ei kommentteja: