lauantai 18. huhtikuuta 2009

the light is eating me

Ei pitäisi valittaa säästä, mutta koska siitä nyt yleisesti ottaen on aina helppo aloittaa: aaargh! Lähdin eilen lenkille kauniissa auringonpaisteessa, ja tulin takaisin raesateessa. Kun pääsin suihkusta, ulkona näyttikin jokseenkin tältä:



että mitä hittoa? Toi kuva ei ole kyllä eiliseltä, vaan toissapäivältä jolloin lenkki jäikin väliin juuri kyseisen ilmiön takia :) Ja tänään koko piha olikin valkoisena. Olin tänään aikomuksissa aloittaa pikkukenkäkauden, mutta prätkäsaappaiksihan se taas kuitenkin meni.


Köyhän opiskelijan ykkösherkku, jonka tavallisesti syön suoraan paketista :p Nyt alkoi kaduttaa etten ostanut tänään lisää, mutta ehkä ensi viikolla taas. Nam! Sen seurana oli kyllä wokkivihanneksia, mutta ne olivat sitä pakkopullaa.


Kaupassa oli kilo katkarapuja 6,99€, joita olikin pakko hamstrata, koska voisin elää katkarapuwokilla, ja niin mä olen taas tehnytkin. Mukaan myös nuudeleita, reippaasti chiliä ja hunajaa, joka tekee koko ruuasta ihan vastustamattoman.



Tajusin muuten juuri tätä kirjoittaessani että unohdin taas ostaa nuudeleita, ja noin kolmannen kerran vessapaperia. Taas.


Asu rakentui Ginan sukkahousujen ympärille jotka hankin noin viikko sitten. Ylläoleva nyrpeähkö ilme menee tämän aamuisen virkamiesoikeuden tentin piikkiin, josta voidaan todeta sen verran että kyllähän se läpi meni- ei kai siitä enää sen enempiä :p




Neuletakki KappAhl, sukkikset GT, valkoinen tunika VM. Huivi äidiltä viety.


Loppuillan ajattelin viettää sisätiloissa, pleikkarin ja Gossip Girlin kanssa. Ostin myös skumppaa ja muutaman siiderin, saa nähdä jos tekee mieli - ihan kuin ei tekisi. Ensin takaisin kauppaan, tulen toivottavasti takaisin nuudelien ja vessapaperin kanssa.
Ostoslistalla on myös uudet aurinkolasit, olen ilmeisesti jättänyt vanhat Helsinkiin, ja ulkona on niin kirkasta että silmäni vuotavat koko ajan :( Inhottavan herkät silmät.

Vaihdoin muuten ulkoasua, mitä pidät?

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Hieno uusi banneri, tykkäilen :) Samoin kuin neuletakista mekkona :)

patentti kirjoitti...

Kiitos - saatan kyllä vielä ahdistua tuohonkin. :p Tuntuu että homma toimisi paremmin jos siinä olisi vain tuo vasemmanpuoleinen kuva. Neuletakki on kiva, mutta aika maksiolo tulee siinä, joku vyö on pakko kaivaa ;) Tenttiasuna loistava, ei paina eikä ahdista.