keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tylsyyden huipentuma


Olen lievästi epätoivoisen näköinen, ja syystä. Mun asut on viime päivinä noudattaneet tota samaa linjaa - farkut, valkoinen paita ja tumma villatakki. Vaatteet ovat kyllä vaihtuneet ja huivi pysyy mukana, mutta eipä sekään juuri lohduta. Tosin, ei niitä kirjastontätejä kyllä taida kiinnostaa, joten ei se niin väliksi :)

Vapuksi on pakko keksiä jotain, ja ois kiva jos se jokin soveltuisi myös muuttoasuksi. Vappu on kyllä niitä juhlia, jolloin ei tarvitse olla niin justiinsa, se on vain plussaa jos korvassa on simaa ja tippaleipä on rusennettu taskuusi :)


En tajua ihmisiä jotka kykenevät käyttämään pantoja, mä saan heti pääkipuja. Näin varsinkin sellaisten korvien taakse sujautettavien kanssa, ja se pään jyskytys katoaa heti kun poistaa pannan. Tämä on ensimmäinen yritys tuollaisen hennesiltä hankitun lenkin kanssa, ensimmäiset pari tuntia tuntui aika ilkeältä, mutta nyt helpottaa. Onko mulla jotenkin kohtuuttoman iso pää? Yo-hattu oli muistaakseni 58, onko se nyt joku supermitta?


Havainnoillistaa myös tätä matkaa mustasta vaaleanruskeaan. Hiuksen pituus on varsinkin otsatukassa yhä musta, keskiosa vaaleanruskea (tavoite), ja juuri valkoinen.


Äiti ilahdutti tytärtään alkuvuodesta antamalla Greenpeacen kalenterin, meriaiheisen sellaisen. Yleensä rakastan luontokuvia ja maisemia, mutta huhtikuussa on ollut totuttelemista.. Miss Huhtikuu, valashai! Sen suu voi olla puolitoista metriä leveä :o Joskus Avarassa Luonnossa oli näistä, ja kyseessähän on maailman suurin kala, joka syö pääasiassa krilliä. Silti en oikein heti tottunut tuohon kuvaan, kalenteri kun sijaitsee suoraan tietokoneeni päällä, sain sydäreitä vähän väliä :D Nyt tulen varmaan jo kaipaamaan sitä, onneksi toukokuuksi on jotain nätimpää.


Minkä kokoinen pääsi on?

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Mulla on ollu samoja ongelmia pantojen kanssa, tuntuu kun vanne puristaisi päätä... Kai se on hyvän pannan merkki ettei purista, semmosenkin oon löytäny. Ne semmoset ohuet pannat on hyviä, muovipannat kaikkein pahimpia. Eikä 58 ole jättipolla, mulla samankokoinen.

Vappu on kyllä pukeutumiskoodilta aika vapaa, asusteeksi käy serpenttiini!

patentti kirjoitti...

Mutta ei tuo takaa mitään, ehkä meillä on molemmilla iso pää? Tosin eiköhän toi pantaongelma riipu myös aika paljon pään muodosta. Ärsyttävää vain :/