lauantai 11. huhtikuuta 2009

Jeesuspäivä käärmeenä


Terveellinen aamiainen, hemmottelin itseäni kun pääsin raidaamaan vapaasti vanhempien ruokakomeroita. Luumuja, paahdettua ruisleipää ja kanaa, ja pepsi maxia tietysti! :D Leipien päällä koskenlaskijaa ja brietä, vaihtelua normaaliin mysliä + jogurttia aamiaiseen :)

Suomi viettää jeesuspäivää = Alkot on kiinni. Täytyy siis mennä baariin. Toi vaikutti eilisiltaisen keskustareissun perusteella olevan aika monen pääsiäismeininki :) No mikäs siinä, ainakin jotain juhlanaihetta tähän elämään. Itsehän en baariin eksynyt, kävin ihailemassa kaverin uutta ruttuvauvaa joka oli eilen tuotu kotiin ja joka oli muuten PIENI. Juotiin skumppaa, siideriä ja oltiin tosi henkeviä. Miten hitossa itse selität aliaksessa mangon? "Se on hedelmä, alas nyt luetella niitä!" Tai haapa. Oon vähän katkera :D


Kissa on siis vähemmän karvaista mallia, tuolla pikkuisella ei itseasiassa ole yhtään karvaa. Tuossa tekevät tuttavuutta vanhemman kisun kanssa, tuolla toisellakaan ei ikää ole kuin alle vuosi, ja sekin on siis oikeasti hyvin pientä mallia. Mun kaverin käsi on oikeasti pieni, kuva hämää :)


Vauva oli ihan uninen ja nukahteli syliin jatkuvasti, eikä ollenkaan tykännyt kun sitä siitä nosteli pois :) Mun käärmesukkikset oli itseasiassa ihan samansävyiset kisun kanssa, se pystyi maastoutumaan. Haluaisin tietää että miten kykenin häviämään molemmat Aliakset, vaadin revanssia!


Rakkautta ilmassa. Eilen yhdistin nuo mustaan tunikaan, enkä oikein osaisikaan käyttää noita minkään villin valinnan kanssa, sen verran silmiinpistävät jo itsessään. Sukkahousut siis H&M. Tekee kovasti mieli myös ruskeapohjaisia, samaan tyyliin kuin Auroran housut, mutta näillä mennään. Huomasin myös Vilassa ihailevani leopardileggareita, mutta ehkä rajoitan hetkeksi tän homman käärmeisiin.


Uudet kiilakorkoiset peep- toet, huuto.netistä peräisin, varsinaista merkkiä ei ikävä kyllä enää saa selville. Nuo ovat hyvät jalassa mutta huonot kävellä, ihanteelliset baariseisoskeluun siis :> Mun lättäjalka ei ole muutenkaan paras mahdollinen ton mallin kenkiin, mutta en kyllä luovu noista.

Ei kommentteja: