maanantai 6. huhtikuuta 2009

Joku semmoinen lista

* Unohdin tentti- ja pääsykoekirjat Helsinkiin, mutta täällä on pleikkari, No Logo, Rimakauhua ja rakkautta, Seinfeldia, Gossip Girliä ja imin just Burn after readingin. Ehkä siis keksin jotain tekemistä.

* En ole harrastanut seksiä yli kuukauteen, onko sinkkuelämä aina tällaista?

* Mitä helvetin räntää tuolta muka saa sataa?

* Olen tulossa kipeäksi, ja pyrin torjumaan tätä mahdollisuutta kääriytymällä useisiin vaatekerroksiin, puristaen kädessä teekuppia. Ei tämä nyt vain käy, en suostu sairastumaan!

*Hitto, unohdin ostaa sambucaa, loistava flunssantorjuja teen kanssa :(

* Piti käydä kirppiksellä tänään, mutta en kyllä liiku mihinkään tossa säässä. Tosin samalla voisi käydä ostamassa sitä sambucaa!


+ Kaveri tuli eilen kahden kuukauden reissulta Thaimaasta, ja sain tämän huivin johon ehdin jo rakastua. Tuliaissaaliksi koitui myös lasinalusia ja kalastajanhousut, jotka pääsevät kyllä kesällä aivan varmasti käyttöön. Ystävät saisivat reissata useammin <3

Olen semisti pettynyt ettei kaveriporukka olekaan järjestämässä vuotuista Munajuhlaa, voiko ihmisillä muka oikeasti olla jotakin tekemistä pääsiäisenä?

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kohta 2: toivottavasti ei :S

Joy kirjoitti...

Mä olen parisuhteessa, enkä silti ole harrastanut seksiä varmaan kuukauteen!!!! Okei, ehkä hiukan liioiteltua, mutta perkele näitä kiireitä!!!
Tuo munajuhla olisi varmasti edes hiukan lohduttanut ;)

patentti kirjoitti...

Joy: okei, sitä unohtaa aina että parisuhteissakin tapahtuu tällaistä :) Aina on muka jotain tärkeää.
Extempore munajuhla saattaa toteutua, eiköhän se lohduta!

Maaria kirjoitti...

sinut on haastettu :)