torstai 9. huhtikuuta 2009

minä vain katselen kauniita kuvia

Pyrähdin tutkimassa Vilan poistorekkiä, ja sieltä tarttui mukaan paitsi tämä pitkä teeppari, myös alempi pipo. Olen nyt alkanut hamstrata valkoista O_o

Pari viimeistä päivää mennyt turvonnutta kurkkua murehtiessa, tulevia pääsykokeita ja tenttejä murehtiessa sekä yksinkertaisesti edestakaisin juoksentelussa. Ja sit oon kattonut hurjasti Gossip Girliä, sehän on ihan loistosarja! Kurkun tilavuus on pienentynyt, se tuntuu turvonneen aika reippaasti. Haittaa yleisesti elämää, mutta ei se varsinaisesti kipeä ole.. mielenkiintoista,
eikö?

No Logon lukeminen jatkuu, ja herättää aika paljon ajatuksia myös omista käytösmalleistani, niistä varmasti lisää kun saan tuon päätökseen, mitä en kyllä haluaisi, ärsyttää kun hyvät kirjat loppuu :)

Oho unohdin vetästä pömpön sisään :/

Olin eilen sopinut huuto.net- myyntien noudon vuosaaren metrikselle, eli junan tullessa Helsinkiin projektiksi jäi vielä hakea parit kengät vanhemmilta, missä edelleen varastoin iloisesti aika suurtakin tavarakasaa :p Toiset kengät oli siivouksen alta tungettu kaappiin, mutta toisia en löytänyt mistään, josta seurasi isän syyttely (no se oli ne ensimmäisetkin tunkenut sinne kaappiin), ja eihän se muista että mitä se on tehnyt ja mitä ei, joten puolustautumisesta ei tullut oikein mitään :D Jossain vaiheessa kokeilin soittaa siskolle, joka iloisesti myönsi lainanneensa niitä, ja "saat kyl tulla hakee kalliosta, siisku mul on vähä kiire", grrr. Onneksi oli auto käytössä, eivät ostajat joutuneet odottelemaan niin hirveän kauaa :/ Vihaan kiireessä ajelua, kunnon edestakaisin kaahailua.

Tänään kävin heittämässä vanhempia lentokentälle ja menen viettämään niiden luo hyvään seuraan (kissan kanssa) viettämään pääsiäistä. Taisin samalla reissulla eksyä myös keskustaan, kävin pelastamassa parit mun kengät Stockan pukukaapista (olivat jääneet viime viikolla sinne, d'oh) ja muuten vain shoppailemassa. H&M antaa muuten tänään ainakin Forumin myymälässä jotain ostaessasi 20% alennuskortin, joka on voimassa tänään. Ostin käärmesukkahousujen lisäksi vielä lyhythihaisen jakun jota olin kuolaillut jo aiemmin, siitäkin varmasti kuvia vielä.
Ja bongasin Lauran, kamalan söpö tyttö :) Keskustassa liikkuessa sai kyllä hikoilla tossa asussa, kai se kesä sitten tulee. Kävin myös Alkossa tekemässä löytöjä, exduunikaverit taas tyrkyttivät (joo siis mullehan tarvii tyrkyttää :DD) kaikkea kivaa mukaan. Ja nyt voisikin aloittaa tenttiinluvun, yyhy.

Ei kommentteja: