keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

you had fire in your heart

Huomasin tänään että Gina Tricot on saapunut Vaasaan, vihjeenä ei toiminut se, että se kerrotaan niiden nettisivuilla, (joilla kävin viimeksi eilen) eikä se, että ympäriinsä liikkui ihmisiä GT:n kassit käsissään, vaan minä pääsin kärryille vasta sen torin laidalla törröttävän jättimäisen plakaatin ansiosta. Mutta pääsinpä kuitenkin, sieltä nimittäin tarttui mukaan jotain mistä olen aika innoissani :)


Näissä kamppeissa tuli hikoiltua kunnallisoikeuden tentissä ja kaupungilla. Hikoilusta puheenollen, osuin tenttisalissa jonkun ohjelmoinnin tenttiä suorittavan sankarin viereen.. Hänelle vaikutti kuitenkin suihku tahi deodorantti olevan vallan vieras käsite, yyh. Olen muuten joskus liiankin kärkäs ilmoittelemaan noista, en kuitenkin niin että olisin tenttitilaisuudessa hihkunut iloisesti että "hei sää muuten haiset!". Mutta eipä ollut kivaa nököttää paria tuntia haisulin vieressä, yih.


Hopeiset legginsit tarttuivat mukaan. Ihastuin näihin jo sivulla, vaikka hetken harkitsinkin myös kultaa, mutta hopea vain ehkä enemmän on mun juttu. Syy muutan miksi pistin tämän hiustenronkkimiskuvan myös tänne, on siinä että tarvitsin todistusaineistoa Majaynan haastetta varten jonka olen varmaankin huomenna toteuttamassa :)



Pistäydyin myös KappAhlissa, jossa oli miellyttävä puolet pois alennushinnoista- tarjous. Sieltä onkin peräisin tuo neuletakki, jonka hankin myös harmaana, ja niiden yhteishinnaksi tuli siis 17,95 € :)

Hopeiset kiiltolegginsit saavat varmasti seuraa mustasta, tuo väri on tarpeeksi villi sellaisenaan. Tosin voisin myös yhdistää niihin pinkit korkkarini väriläikäksi, mutta luulen että olen liian pukeutumisarka kuitenkin..


Hihan yksityiskohtaa. Olen aika tyytyväinen että jaksoin odottaa neuleiden hinnan alentumista, molemmissa taisi olla yhdet M-koot jäljellä <3 Ja kun en millään osannut päättää väriä niin otin sitten molemmat, sillä sekin ratkesi! Ihan kuin näille ei tulisi käyttöä, periaatteessa voi käyttää mekkomaisena vaikka näiden hopeisten kanssa, tai sitten juuri ostamieni käärmeleggareiden seurana. Ainakin toistaiseksi ilmat ovat sellaiset (länsirannikolla tuulee, korvat irtoaa) että tuen farkkuleggareita ulkona.




Tuo panta on ikävä kyllä jäänyt Helsinkiin, mutta saa ehdottomasti paikan leggareiden seuralaisena. GT:ssä oli myynnissä myös kiiltäviä hopeisia laukkuja, en muuten enää tiedä että miksen samalla napannu sitä mukaan? Kai se alkaa olla se dementia.



Kun kalastin tuon laukun (jonka muuten ehdottomasti käyn vielä nappaamassa) kuvan GT:n sivuilta, huomasin ettei Vaasan myymälästä olekaan mitään merkintää siellä vielä, mutta siellä se kuitenkin todistettavasti torin laidalla nököttää :D

PS. tätä postausta kirjoittaessa onnistuin muuten polttamaan ranskalaiset pohjaan, noin viidettä kertaa putkeen. Tällä kertaa joukossa ei ole edes yhtään syömiskelpoisia, niin pitää kai oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni :/

4 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Heh, sun legginsseistä tulee mieleen Babylon Zoo :)

patentti kirjoitti...

Voi ei, olinkin jo unohtanut sen :D

Salka kirjoitti...

kivan näköinen neuletakki, menee vaikka mekkonakin :) Ja hih, rohkeat leggarit, kunnon 60's/70's avaruusdiskotyyliä..:) Noita on muuten voguellakin mallistossa :)

patentti kirjoitti...

Kiitos, ja näitä hopeisia on nyt alkanut näkyä. Olen aina ollut hopeaharakka, joten näinhän tässä kävi ^^