torstai 16. huhtikuuta 2009

Majaynan haastamana tunnisteita

Majayna heitti jo hetki sitten haasteella, joka menee näin:

"Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. Raavin otsaani. Tämä on sekä ärtymisen, keskittymisen ja hämmentymisen merkki, jonka olen aloittanut joskus aikoja sitten pääsykokeisiin lukiessa. Ja mitä enemmän kasvojaan näplää, sitä enemmän niitä näppylöitä sun muitakin tosiaan ilmestyy. Nyt otsatukan kanssa harrastan tätä vieläkin enemmän, otsatukan alle kun helpommin muodostuu näppylöitä ja niitähän on kiva raapia esim. kirjastossa. Samaan sarjaan menee myös se, että lakkaamatta "nypin" otsatukkaani, jonka seurauksena se sojoittaa eri suuntiin. Hiusten yleinen harominen menee samaan tarkoitukseen. Kirjastossa eniten bongattavissa tällaista käytöstä, mutta joskus myös muilla yleisillä paikoilla.


2. En ole siisti. Kaulaliinani on yleensä huonosti solmittu, paidassa leivänmuruja tai ainakin kissankarvoja, takissa on jotain harmaata möhnää ja kengät ovat ruvella. Vaikka teen parhaani, niin en yksinkertaisesti kykene ylläpitämään siistin ihmisen elämää, enkä edes julkisivua. Blair Waldorf on tässä asiassa ykkösinhokkejani, inhan hillityn ja hallitun oloinen. Ja kissanomistajalla on aina tuplasti hankalampaa! Tarrarulla on korvaamaton kumppani tässä loputtomassa taistelussa :/ Tosin sekään ei mahda mitään sille että mulla on taipumus aina juoda ohi suun..



3. Viuhdon puhuessani, tämä tosin korreloi ihan suoraan sen kanssa, että miten kiinnostava koko aihe ylipäätään on. Innostuessani viuhtominenkin lisääntyy, samaa tahtia kun puhun toisten päälle. Olen myös tällöin piittaamaton siitä onko ketään tulilinjalla, jotkut kaverit ovat ottaneet osumaa, huono-onnisemmat useamminkin..

4. Ilmeeni vaihtelee perusilmeissä murhaavasta korvissa pomppivaan hymyyn. Kasvot vakavina olen aika tuikean peruskiukkuisen ihmisen oloinen (mitä kyllä olenkin) ja se vaihtuu silmät räpäyksessä jokerin virneeseen, ja sama toisinpäin. Voi olla joskus hämäävää. Iso suu teettää tällaista :)

5. Kuuntelen jatkuvasti musiikkia, eli liikun aina laput korvilla. Nyt joudun tyytymään melko surkeisiin nappikuulokkeisiin, hetken oli käytössä sennheiserin mahtavat kuulokkeet, mutta menivät mokomat hajoamaan. Pitäisi metsästää uudet, mutta en ole vielä saanu aikaiseksi. Sotkeudun myös jatkuvasti kuulokkeisiini ja kävellessä räplään tottuneesti iPodia kun haluankin äkkiä vaihtaa biisiä, mun huomion kiinnitys ulkomaailmaan on aika nollassa.

En nyt nakita ketään, aika tehokkaasti on jo kiertänyt, mutta napatkaa ihmeessä!
Kuva

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Hih, hauskaa etten ole ainoa käsillä viuhtoja :D Lisäksi muuten tuo ilmeilykohta sopii myös itseeni, mä en taida edes haluta tietää, millainen on mun perusilme :D

patentti kirjoitti...

Onneksi suomalaiset ei viuhdo enempää, se on vaarallista! En kai vain osaa sitä viuhtomisetikettiä. :>

Mun perusilme on kyllä tosi tyly, ja mikään ei muuten raivostuta niin pahasti kuin jos joku uppo-outo tulee kyselemään että onko jokin vialla / miksi mökötän. Kamalaa.