lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kabuki-ilta

Tonnikala teriayki- kastikkeessa on mahdollisesti maailman parasta ruokaa. En ole koskaan yrittänyt valmistaa sitä itse, ehkä joskus uskallan.. Syön muuten sen takia Kabukissa aina saman ateriakokonaisuuden, minkä sille mahtaa kun se vaan on niin hyvää! Jos ikinä eksytte sinne niin nro 47, Maguro Teishoku - ateriakokonaisuus on tutustumisen arvoinen :)

Ruokaillessa oli kivaa, istuin pöydässä joka innostui rasvailemaan kyynärpäitään ja harkitsemme alalle ryhtymistä - ei lainkaan huono saavutus kun toinen pöytä puhui Yogi- karhusta ja jostain booboosta (Mitä ne on? Mulla on yleissivistyksessä nyt joku aukko :D). Olisikohan kyynärpäämallitoimistolle tilausta?

Kaverin hyvinmuodostuneet kyynärpäät <3

Vähän ärsyttävämmäksi ilta muuttui siinä vaiheessa kun tajusin ettei mulla ole avaimia messissä. Kello oli jo kaksitoista ja olin autossa matkalla kohti itää, joten menin vanhemmille sitten yöksi, pääsinpä nukkumaan kissan kanssa <3 Kämppis oli tietysti ulkona pilettämässä niin pääsin nyt vasta kämpille. Tämä on myös aika tehokkaasti hajoittanut tän päivän ohjelman, piti olla kirjastossa lukemassa kymmeneltä. Heräsin jo ennen yhdeksää, mutta kirjat olivat tietysti täällä lukkojen takana :p Ehkä sitä vielä ehtisi, mut eka ruokaa.


Tänään ajattelin myöhemmin syödä tortilloja ja katsoa Suomen matsin, Maisan kanssa olemme kovasti leijonien kannalla, ainakin niin kauan kun tiikereitä ei ole näköpiirissä. Hv eli hyvää viikonloppua vain.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

haha yogi ja booboo on piirrossarjan hahmoja, ihan loistavia!

tsekkaa http://en.wikipedia.org/wiki/Yogi_Bear ja kanssa http://en.wikipedia.org/wiki/Boo_Boo_(Yogi_Bear)! parhautta!

patentti kirjoitti...

Kiitos, tää vähän selvensi.. Hey Boo Boo! on tosi tuttu fraasi, ja muistan noi lätsät! Oon siis joskus altistunut tälle :)

aba kirjoitti...

Mahtavan upea mekko. Mistä oot hankkinu? : )

patentti kirjoitti...

Mulla on tossa Kova&T:n tunika joka on Gaudetesta, ja WE:n lepakkovillatakki :) Crappy pic, mutta kiitos kuitenkin!