perjantai 24. huhtikuuta 2009

Uusin aarre <3

On muuten kerrankin ollut semihyvä päivä. Oikeastaan päivä on ollut loistava, mutta vanhana pessimistinä on pakko vähän vesittää, kyllä tässä vielä voi jotain kamalaa tapahtua ;) Kumminkin, sain tänään töitä (!!!), hain uuden ihanuusmekon postista, sain kämpän kesäksi ja illalla mennään kavereiden kanssa Kabukiin syömään. Ihan törkeän hyvä päivä siis. Luvutkin kulki!

Sain töitä vanhasta työpaikasta, itseasiassa samasta myymälästä missä ensimmäistä kertaa olin Alkon hommissa, jei! Pienoinen paniikki alkoi iskeä ja soittelin tänään valehtelematta kolmasosan Helsingin myymälöistä läpi, ja tottakai tärppäsi siitä toisesta paikasta mihin jätin soittopyynnön :p


Oikeastaan hain antaumuksella paljettihametta, mutta törmätessäni huuto.netissä tähän ihanuuteen ei vaihtoehtoja enää ollut, ja nyt se on mun!


Tässä on muuten täydet mahdollisuudet muuttua uudeksi ihanuusmekoksi - mekko jota en ikinä käytä, mutta jota ajattelen suurella lämmöllä ja jolle käyn aina välillä lepertelemässä vaatekaapilla. Muutaman kuoharin juoneena haluan myös ehdottomasti kertoa kaikille muille näistä aarteista, en siis tosiaankaan ole cool koska aloitan vaatekälätyksen ihan kysymättäkin..
Voisin kyllä oikeasti ottaa missioksi saada käytettyä tätä, vaikka ei ehkä olekaan kesäisin mahdollinen valinta :> En kyllä muutenkaan ole kesäisin mahdollinen ihminen, joten en ainakaan luonteessa häviä mekolle yhtään.


Tatuointikin eksyi mukaan, mun ladonovihartioiden seurana tietysti. Näytän ihan älyttömän leveältä :D

Valaistuksesta riippuen aika isoja eroja mun ihonsävyssä :) Aika pitkälti ton värin voi kyllä määrittää sävyksi Kalma 01.


Vagabondin korkkarit jotka juuri palasivat suutarireissulta. Kauankohan menee siihen että onnistun taas hajottamaan tuon koron? Jos eksyvät tänään jalkaan niin ei välttämättä mene kovinkaan kauaa..


Vyötäröllä oleva vyönauha on noinkin huterasti kiinni. Eipä tuo kyllä vaikuta heti irtoavan, ellei sitä ihan vartavasten riuhdo. Mekko tuntuu pikkiriikkisen siltä, että valumisvaara on olemassa, tosin olen aina samalla lailla vainoharhainen kaikkien olkaimettomien kanssa. Tarvitsen ehdottomasti myös uudet olkaimettomat rintsikat, nuo ovat aivan liian pienet.. Ja muutama rulla vartaloteippiä niin eiköhän ala toimia :)


Perjantain kirjastoasu, jossa huomionarvoista on lähinnä H&M:n paketista löytynyt luomupuuvillateeppari, joiden kuvitus on ollut muuten aivan ihanaa. Paketista löytyi muutakin, muun muassa toinen teeppari joka ehkä pääseekin huomenna kirjastoon. Mun elämä on kyllä tällä hetkellä melkoisen villiä.

En muuten tiedä yhtään mitä pistän tänään päälle, (omg olen menossa ulos!) mieli tekisi uutta hametta mutta ehkä olisi järkevämpää olla pistämättä mitään mikä on liian tukalaa vyötärölle, sillä on tapana kostautua :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis whaat onko toi pyöreä sun tatuointi? :O

Salka kirjoitti...

Ihana mekko, paljetit on vaan kauniita :) Ja kyllä tuon voi kesäkäyttöönkin valjastaa,ainakin minä käyttäisin into piukassa kesälläkin :)

patentti kirjoitti...

Anonyymi: on se juu :) Mittasuhteet vähän heittää kuvakulman mukana, toi näyttää aika säälittävän pieneltä mun hehtaariselässä :D

Salka: no totta, ja kesällä ei tarvitse kerroksiakaan tohon = ei takertuvia villatakkeja sun muita. En vain tiedä hennonko käyttää ollenkaan :D

nooruska kirjoitti...

Ihana mekko! Ja teepparin kuvitus on todella nätti.

mammoth kirjoitti...

dude, virallisesti vihaan sua. Miten onnistut bonaamaan noita herkkuja netistä? jos en olisi vihreä kateudesta, niin ilmottauisin oppilaaksesi

patentti kirjoitti...

Nooruska: kiitos! Ja noiden hennesin teeppareiden kuvat on kaikki ihania, en tiedä miten onnistuin valkkaamaan vain kaksi :))

mammoth: I have the force. Ja oon sinnikäs! Enkä varmana opeta, ollaan liian samankokoisia, veisit kaiken mun nenän edestä :D