maanantai 27. huhtikuuta 2009

don't fall asleep

Vaikka olen erästä idoliani mukaillen karhu jolla on hyvin pienet aivot, onnistuu se välillä silti, priorisointi nimittäin.

1) Päästä Helsinkiin opiskelemaan
2) Maisa

= Muutan takaisin vanhempien luokse toukokuun ajaksi, ja sitten taas kesäkuun alussa kaverin kämppään M- junan reitille. Mokoma ketku lähtee Malesiaan kesäksi, teen siis jopa jollain tasolla palveluksen. Jos en pääse (nytkään) Helsinkiin, muutan kokonaan Vaasaan, siirrän koko elämän sitten tänne. Junailussa on puolensa mutta rajansa kaikella.

Muutan nyt siis varmaan keskiviikkona tai torstaina :D Onneksi mulla ei ole paljoa tavaraa, pitäisi selvitä henkilöauton reissulla tai kahdella. Mikä parasta, torstaina on myös toinen muutto, jossa kaveri tosin muuttaa kadun toiselle puolelle, mutta kuitenkin.. Hauskaa vappua meille vain. Tuossa toisessa muutossa on kuulemma sentään viinaetu :D Voisin hoitaa siis omat autoreissuni, ja sitten mennä tuonne "auttamaan". Olen oikeasti maailman epäkäytännöllisin ihminen muutoissa, pyörin tiellä, enkä ole kovin pakkaustekninen, ja en halua ajaa pakua. Sovellun kyllä hienosti juomaan alkoholia ja antamaan hyviä neuvoja - mitä sitä muuta kiireisessä vappumuutossa kaivataankaan.



Kesä muuten todella on tullut, eilen tuli kuuma tuossa asussa kun junailin taas Vaasaan. Siis kuuma! Jotenkin ihan uskomatonta, olen kääriytynyt villatakkeihin koko kevään tähän asti, ja äkkiä tuleekin kuuma O_0 On se ihmeellistä. Lyhythihainen jakku on uusi tulokas, kuten on ruudullinen hamekin. Hameen omistan vastaavana myös mustana, mutta tuo ruudullinen on huomattavasti kivempaa kangasta. Vahvana vaihtoehtona vappuasuksi :)

Muut H&M, kengät Vagabond

Ainii, voisi ehkä kertoa kämppikselle että muutan. Äitille soitin sentään jo :F
Nämä päätökset tehneenä kipitän takaisin kirjastoon, kunhan ensin syön ihan pikkuisen savulohta (se on NIIN hyvää)..

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ihanaa, kun voi taa kuoriutua villatakeista ja takin alle riittää t-paita. Ihan kohta taas vaan leggingsit hameen kanssa, jee jee!

patentti kirjoitti...

Mä elän yhä siinä uskossa että vielä sataa räntää, näin en ainakaan tuu pettymään. Tai sitten sataa koko kesän! Ni.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, huomasin The pope's egg hat-blogia lukiessani, että olit kiinnostunut siitä vyötärökorsetista. Minulla sattuu itselläni olemaan täysin samanlainen (käyttämätön, laputkin on vielä kiinni). Olisin valmis myymään sen (edullisesti toki :), joten jos kiinnostaa niin ota yhteyttä like _ snowfall (at) hotmail . com

Pahoittelen tälläistä mainostusta, toivottavasti ei haittaa! : )