perjantai 1. toukokuuta 2009

shut up and sleep with me


Aurinko! Näissä vaatteissa tuli tänään hengailtua kotosalla, keskustaan vaihdoin sitten vähän värikkäämpää, siitä kuvaa aamusella.


Uaaah, onneksi se on taas ohi, ensi vuonna uudestaan . Mun vappu oli aika epäortodoksisen hiljainen kokonaisuudessaan. Aattona tein tosiaan oman muuton ja kävin myös auttelemassa kaveria muutossa. Siellä ilta menikin aika myöhään järjestellessä, oli tietysti myös tarjoilua. Pääsin kuitenkin siivoushommiin, mikä on aika epätavallista noin ihan arkenakin :D Sieltä jatkoin toisen kaverin luokse tapittamaan Frasieria, ja kotiin jo ennen kahta. Oli tarkoituksena mennä kerrankin ajoissa nukkumaan, mutta päädyinkin sitten valvomaan äidin kanssa kolmeen kuohuviiniä lipitellen, oli kyllä ihan hauskaa :)


Mekko Filippa K, legginsit Lindex, huivi Thaimaasta ja kengät Converse.


Koska huomenna pitää ajaa Poriin, aioin tänään lähinnä maata sohvalla, mutta kaveri saikin houkuteltua keskustaan, ihan hyvä valinta oli :) Istuimme tunnin kylmällä terassilla ja siitä Teerenpeliin puolukkasiiderille (hyvää!) ja toastille. Nyt menen kyllä tutimaan, ei ajatus kyllä kulje yhtään. Palailen aamulla ennen reissua :)



Maisa osallistui päivän lepäilysessioihin :)

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kerro terkkuja mun isille kun pääsette perille! :D

patentti kirjoitti...

Pitää sanoa! Tavoitteena olisi ehtiä vierailulle Ratsulaan :D