sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Aah, Frasier ja kamppailu 7/8 housuissa

Eilinen oli kyllä taas niitä päiviä kun mikään ei onnistunut, asut tuntuivat ihan tyhmiltä eikä ollenkaan sellaisilta kuin mitä ajattelin, ja kuvistakin tuli huonoja. Koska olen välillä vailla tervettä itsekritiikkiä päätin kuitenkin työntää kaiken tänne, olkaapa hyvä.


Päällä Porvoossa, kävin mummolla ja hautausmaalla. Alkoi harmittaa kun en ikinä saa käydyksi itse Porvoon kaupungissa, vaikka ravaan siitä ohi aika useinkin :/ Varsinkin eilen se näytti ihan upealta. Olen jo kolmena kesänä ottanut missioksi reissun Porvooseen, jos tänä vuonna sen saisi tehtyä? Saas nähdä :>


Olen ihastunut tähän yhdistelmään, tulee varmaan käytettyä vastakin <3 Miten voikin ihmiselle tulla muuten ikävä korkoa, pakko saada korkkarit jalkaan taas :D Ahistaa asua keskellä metsää, nahkakorot menee pilalle hiekkatiellä.



Ahdistuin tohon asuun ihan silmittömästi, enkä nyt enää tiedä miksi, ihan kivahan toi olisi ollut. Katsottiin tosiaan kahden kaverin kanssa euroviisut, mutta onnistuin siitäkin ottamaan itselleni kamalat paineet. Vaateahdistus on jotain ihan kamalaa, ja usein myös ihan perusteetonta.


Luv!


Ja noissa sitten lopulta lähdin, kuten alunperin oli tarkoituskin. Ei mitään järkeä taas.

Frasier tulee muuten 1615, siinä tulee 7. kauden viimeinen jakso, Niles ja Daphne viimein tunnustavat tunteensa toisilleen <3 <3 Toi on uusinta torstailta, ehkä söpöintä ikinä, kattokaa!

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Tuollaiset nilkat paljastavat housut ovat kyllä upean näköiset, sopivat sulle hyvin :)

patentti kirjoitti...

Kiitti! Nilkan paljastavat housut on kyllä parempi nimitys kuin 7/8-housut ^^

nooruska kirjoitti...

Raitapaita ja pökät näyttää kivalta! Mitkäs ne high water-housut sit on?

patentti kirjoitti...

Nooruska: googletin ton ja sanoisin että high water jää vähän alemmas, juuri nilkan tasalle. Eli oikeasti mulla ei ole todellakaan mitään haisua :D Pussihousut olisi varmaan mun pökien oikea nimi..