lauantai 30. toukokuuta 2009

Nuff said.

Mikko-Pekka Heikkinen kirjoitti saimaannorppakysymyksestä rinnastettuna ravintolatupakointiin - ja ihan osuvasti vielä, käykääpä lukemassa :)

Itse ajattelin ihan viimeisen päivän kunniaksi käydä nauttimassa brittisiiderini kera savukkeen, mutta koska olen sairastumaisillani flunssaan vaihdan reseptin tripla-annokseen beroccaa ja tortilloihin äidin kanssa :/ Kieltäydyn sairastumasta.



Piti tulla myös kehumaan ihan törkeän hyvää jäätelöä, vadelmasorbettia <3 Huomatkaa staili lusikka. Ostin tuota ison kipon tänään, ei heti lopu kesken :)

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Lusikka on ihana ja todella staili! Pitää maistaa tota jäätelöä, jos vaikka sekottaisi mukaan hieman vaniljaa. Älä tule kipeäksi näinä ihanina kesäpäivinä! Nehän loppuu kohta kummiskin...

patentti kirjoitti...

Kammoan vaniljaa, en ole ikinä tajunnut sen viehätystä.. Vaikka se melkein voisi kyllä sopia tohon, mutta jätän testailun muille. Räkätauti iski jo, mutta eiköhän se tästä.. Duactia ja Beroccaa nassuun :/

tiiti kirjoitti...

tuo muuten on todella hyvää. ja koska se on sorbettia eikä jätskiä, se on terveellistä ja melkein kuin vihanneksia söisi. suklaaraitavihanneksia.

Pupu kirjoitti...

Oi ku onki herkun näköstä tuo sorbetti:) Pittääpä hommata rasiallinen itelleki:D

patentti kirjoitti...

tiiti: oon jo pitkään pohtinut, että babyporkkanat ja suklaakastike voisivat oikeasti mennä hyvin yhteen, sellaisena kesäisenä salaattina :) Paranee kokeilla.

Pupu Lihavisto: toi on ihan älyttömän herkkua, syön tuota nyt koko ajan kun se turruttaa kipeän kurkunkin, lääkettä siis :)