keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Haluavatko homot adoptoida lapsesi?

Koska olen yleisesti ottaen aina lukemassa hesarin keskustelupalstoja kaikkien vähän mieltä kuohuttavien uutisten tiimoilta, ajattelin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja myös tiivistää teille tämänkertaisen kansalaisdebaatin pääpointit. Ja uutinen joka on kyseessä on luonnollisesti PS:n Pentti Oinosen käyttämä koiravertaus adoptiolain tiimoilta. Laissahan ei ole kyseessä se, että homo/lesbopareille edes annettaisiin yleinen adoptio-oikeus, vaan se, että jo perheessä elävälle lapselle annettaisiin virallinen oikeus toiseen vanhempaan - tai että toiselle vanhemmista annettaisiin virallinen oikeus jo kasvatettavana olevan lapsen adoptointiin. Tästä PS:n edustaja kuitenkin hyppäsi kuvitteellista aasinsiltaa pitkin rakastamansa hauvelin kanssa avioitumiseen.

Koska en oleta että kellään muulla on niin tylsää että jaksaa lukea tuota keskustelua, ajattelin liittää muutamia helmiä tähän:

- Kyllä se on luonnottamaksi mennyt tämä maailma, ei homot saa adoptoida kun ei ne voi synnyttää lapsiakaan. (Sinällään lähtisin tällä argumentilla enemmän vastustamaan hedelmöityshoitoja, niitä tehdään aivan liikaa turhaan, siis myös heteroille.)
- Kukaan ei enää kunnioita jumalaa, koko Suomen kansa joutuu kadotukseen.
- Niitä lapsia kiusataan varmaan kauheasti, ei varmasti saa adoptoida! (Säädetäänkin saman tien laki että silmälasipäiset ihmiset eivät saa lisääntyä, niitä vasta kiusataankin.)
- Kysytäänkö niiltä lapsilta? Mitä jos ne ei halua tulla adoptoiduiksi homoperheeseen? (Kysytäänkö lapsilta että haluaako ne syntyä alkoholistiperheeseen? Ja ne lapset tosiaan elää siellä jo..)
- Nykyajan kotkotuksia, ei ennen mitään homoja ollut, ja jos oli, niin ei ne ainakaan siitä puhuneet! (No silloin olikin kaikilla asiat paremmin.)
- Miten miespari voi kasvattaa tytön/naispari pojan, ihan vinoon kasvaa ilman naisen/miehen mallia! (Mitä hiton mallia? Mikä se miehen tai naisen malli on ja voiko sen saada jostain?)
- Ei tämä ole luonnollista! Jos tämä olisi luonnollista niin homot voisivat lisääntyä, nythän ne itse kuolisivat sukupuuttoon! (Hitto kun en löytänyt tätä enää, tässä meni oikeasti pepsit nenään kun nauroin niin paljon :DD)

Paljon kannetaan huolta myös siitä että tässä viherpiipertäjäfeministit pyrkivät kasvattamaan Suomeen uutta homosukupolvea (?) mikä tietysti on kyllä ihan loistava suunnitelma maailmanvalloitukseen, I'm in! Mutta ei se taida kyllä ihan näillä eväillä onnistua, taitavat heteroseksuaalit tähänkin mennessä suurimman osan homoista kasvattaa. Tietysti käydään myös paljon argumentointia sillä ettei luonnosta (bonobot) tai historiasta (Rooma) löydy homoja joten se ei voi olla luonnollista, koska tämä nykyihmisen elämähän on muuten niin pirun luonnollista. Jumalaan myös vedotaan hurjasti, ja lähinnä pompotetaan lapsen etua, vaikka nehän kasvavat ihan kelvottomiksi, tietysti. Yksinhuoltajaperheitä on n. 30% perheistä, mitenköhän ne lapset edes selviävät aikuisuuteen saakka, eihän ne saa ilmeisesti näitä tarvittavia roolimalleja mistään! Koko keskustelu on kyllä ihan viihdyttävä, lähinnä ahdistaa miten ihmiset eivät vaivaannu ennen slaagin saamista selvittämään asiaa ollenkaan, ja "oikeudellinen henkilö" ei käsitteenä ilmeisesti merkitse kellekään mitään, niin moni otti koiran tosissaan.

En muuten tiedä miksi luen noita keskusteluja, lähinnä aiheuttavat ahdistustiloja ihmisten kollektiivisen tyhmyyden takia, mutta ovat ne parempaa viihdettä kuin Johanna Tukiainen :) Ainakin itselle tulee samanlainen 7 päivää-fiilis noita lukiessa.
Palaan nyt päiväjärjestykseen, eilen oli hyvä kenkäpäivä joten niistä lisää varmasti. Frasierissa on muuten jännät paikat, kannattaa katsoa! Maanantaista torstaihin nelosella n. 2315.

5 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Voi että, en voi muuta sanoa, kuin että raivostuttaa tuollaiset mun mielestä todella ääliöt persesuomalaiset, joiden maailmankuva on ahdas kuin mikäkin! Perustelut ovat aivan populistista huttua, joilla yritetään saada viherpiipertäjäfeministit ( aah, ja Jussi H-A:n toivoi heidät kaikki raiskattaviksi..) ärsyyntymään. Ja minä kyllä ainakin ärsyynnyn, vaikka en tahtoisi, haluaisin niin olla tuon jutun yläpuolella, siis etten korviani lotkauttaisikaan tuollaisiin puheisiin! En haluaisi olla rasisti, mutta ikävä kyllä olen persesuomalaisrasisti, se puolue saa mun karvat nousemaan ja pahasti! Monellakohan eurolla kuussa voisimme lähettää heidät niin pitkälle, kuin pippuri kasvaa? ( anteeksi pitkä vuodatus, tää aihe on vaan lähellä sydäntäni, mä alan aina paasaamaan, jos kuulen jotain "hyviä" persesuomalaisten sutkautuksia..:S )

nooruska kirjoitti...

Siinä on taas järjenjättiläise asialla. Ei ole logiikalla pilattu toi keskustelu, pahinta kuitenkin on, että jotkut nielee noi jutut ihan purematta. Pitäisi varmaan vilkasta Uuden Suomen keskustelua aiheen tiimoilta, sieltä kun löytää niin avarakatseisia ja ennakkoluulottomia ihmisiä. Kiitos tiivistelmästä , sain urpoista hieman raivoenergiaa tähän väsymykseen.

patentti kirjoitti...

Salka: Mäkin yleensä ensin suutun, mutta tässäkin tapauksessa nuo perustelut tuppaavat olemaan niin hupaisia ettei voi kuin nauraa :D Toisaalta on surullista, että jotkut ovat niin nurkkakuntaisia että tuollainen otetaan tosissaan edes jauhamisen kohteeksi, mutta silti :'D Eilen kihisin kiukusta, nyt vain kikattelen, ei mahda mitään niin parempi nauraa.

Nooruska: logiikkaa ei ole kyllä tuolla päin nähtykään, varsinkin toi on mun mielestä paras missä toivotaan että homot kuolee sukupuuttoon. Juu sitä odotellessa :D Uusi Suomi on liian hc-kamaa, mä pitäydyn hesarissa ;)

Herttainen kirjoitti...

Uf, muakin ärsyttää että monet moralisoijat aattelee että ne vois jotenkin ton lakiehdotuksen lynttäämällä estää sateenkaariperheet ja sen että lapsia syntyy homo- ja lesbopareille. Kun kysymys on siitä että tällaisessa tilanteessa jo eläville annettaisiin virallisempi status. Lähipiirissäni on yksi sateenkaariperhe, toinen synnytti viime vuonna ja nyt toinen äiti odottaa :) Olisi tosi hienoa, jos hekin saisivat olla virallisesti vanhempia myös toistensa synnyttäneille lapsille. Eihän se rakkauden määrä ym. siitä tietenkään vähene, mutta jos jotain sattuisi niin olisi selkeät dokumentit että mitä oikeuksia kellä on keneenkin.

patentti kirjoitti...

Rva Herttainen: no niinpä, ihmisillä ei ollut mitään käsitystä edes siitä mihin ottivat kantaa. Ja toisaalta ymmärrän sen, että joku tuota voi moraalisista syistä vastustaa, ja kyseenalaistaa siten tarpeellisuuden (itse jokseenkin samalla lailla huomaan kyseenalaistavani koko avioliiton instituutiona), mutta tässä onkin kyse siitä mitäs jos- tapahtumasta. Ei kai kukaan odota kuolevansa, mutta jos niin käy, niin on varmasti mukavaa että läheisille ei tule mahdottoman suurta hätää. Näin ikäänkuin esimerkkinä :)