torstai 28. toukokuuta 2009

Don't worry, be happy

Kun on muutamankin päivän ilman konetta ja jättää netin käytön sähköpostin ja naamakirjan tarkasteluun on tulos aika lamaannuttava, ainakin jos on lähellekään samalla kaavalla nörtähtänyt kuin allekirjoittanut. Jo pelkästään Blogilistan päivitysten lista on valtaisa, ja olen lamaantunut, en kykene kommentoimaan mitään. Ehkä se tästä taas.

Kengät Vagabond, huivi ja paita H&M, legginsit Vila, villatakki Zara, panta GT

Istuin tänään kirjastossa ja kävin allekirjoittamassa työsopparin kesäksi, asu oli sen mukainen. Enää viikko niin voi alkaa elää taas! Oli muuten ehkä vähän köyhä soppari, mut otettiin taloon sisään mutta tosta pisteestä ei juuri vuoroja heru.. Pitää sitten kokoajan kärppänä hakea niitä muista myymälöistä. Tuleepahan rento kesä, voisin maata puistossa suurimman osan ajasta niin ei sitä rahaakaan sitten niin kulu ;)


Tänään on silti ollut hyvä päivä.

Maisa, maatiainen.

Kissa vie heti tämän sohvapaikkani kun silmä välttää- kai se sitten vain tuoksuu niin hyvältä :D Auringonpaiste voi tietysti myös vaikuttaa asiaan.
Luvut alkaa olla loppusuoralla ja ensi viikolla on myös muutto ja ihan pakko päästä kampaajalle, paitsi että mun vakkari on lomalla! Ettäs kehtaa. Kuitenkin, onko kellään esimerkiksi suositella jotain todella luovaa kampaajaa (sitä tässä tarvitaan) jolle olisi jopa mahdollista saada aika ensi viikon lopulle? Sijainti olisi Helsinki.
Ostin muuten kahdet haaremihousut - en osannut päättää mustan ja harmaan välillä, joten.. Viikonloppuna voisi olla säitäkin, niitä siis päällä ehkä jo huomenna. Tänään menen vielä ehkä katsomaan kaverille tallennettua Sillä siisti- ohjelmaa, siinä oli tänään kissankarva- jakso :))

PS. En sitten muistanutkaan vaihtaa tota otsikkoa. Samapa se :D

4 kommenttia:

Joy kirjoitti...

Yli söpöiset nuo sun keltaiset tennarisi edellisessä postauksessa, minäkin haluan just tuollaiset!

mammoth kirjoitti...

Hyvä vaan että kesällä voit lööbailla ympäriinsä. On ainakin aikaa palautua festareilta :) Ihana toi sun rentoiluyhdistelmä, varsinkin toi teepaita aiheuttaa vihreyttä kasvoilla :)

Salka kirjoitti...

Sulle sopii kyllä tuo panta todella hyvin, tykästyn siihen aina kuva kuvalta enemmän :)

Ja voiiih, mä odotan kyllä kauhulla mun paria netitöntä päivää, sunnuntai-ilta kyllä varmaan kuluu lamaantuneena koneen ääressä zombeillen :D

patentti kirjoitti...

Joy: kannattaa siis tarkastaa lähimmän Citymarketin antimet :))

mammoth: mun festareilta palautuminen tapahtuu yleensä toisilla festareilla, mikä ei luo hirveesti toivoa että syksyllä olisi yhtään levännyt olo :D

Salka: pidän tuota nyt jatkuvalla syötöllä päässä, tosin tää ylipitkä otsis myös sen vaatii :) Pysyypähän aisoissa.

Heheh, sunnuntaina ihmettelet ensin että miksi edes tarvitset nettiä ja sitten huomaat että olet jo pari tuntia nököttänyt päätteellä :D