tiistai 5. toukokuuta 2009

Hankintalista kesäksi #1

Hanki:

- Lumenen kevyesti päivettävä vartaloemulsio. Golden Girlin kehuma, ja vaikuttaisi ihan soveliaalta tämän hetkisiin tarpeisiini. En ole aurinkoihmisiä, enkä oikein edes rusketusihmisiä, mutta en myöskään omaa sitä sellaista kaunista kalpeaa ihoa. Ennemminkin tämä on kalvakka, läpi kuultava ja helposti punertava. Ostettava seuraavalla kauppareissulla siis.


- Palan äärimmäisen helposti, ja Eucerinin suihkutettavat aurinkorasvat ovat helppoudessaan aika lyömättömiä. Yleensä aktivoidun näiden suhteen kesäkuun puolella, silloin on isoimmat kertoimet jo saattaneet mennä, ostettava siis nyt.

- Sama juttu, mutta aurinkosuoja kasvoille. Ihan pakollinen, kun iho on herkkääkin herkempää ja klyyvari kurottelee kohti taivaita = palaa ennen kuin ehdit kissaa sanoa.

On jo:

- Aurinkolasit, hanki toiset, koska kuitenkin hukkaat/rikot nämä. Taattua H&M laatua.


- Nuxen loistava kasvorasva joka kosteuttaa, antaa väriä ja suojaakin hiukan (SPF 8, pilvisinä päivinä riittää). Tosin tää alkaa olla lopussa, luulen että tää on taas kesäkuussa Stockan kantisalessa, sieltä sitten :)

Mietintämyssyn alle:
- sandaalit (gladiaattorit vai niinku mitkä)
- HATTU
- Itseruskettava

Mitäköhän jäi? Varsinaisia vaatteita en listaan lisää, en oikein usko tähän kesä/talvipukeutumiseen, samoja romppeita tulee pidettyä. Sortseja sun muitakin löytyy, yritän nyt kovasti uskotella etten tarvitse mitään, mutta se taas ei tietenkään tarkoita, etteikö mitään tulisi hankittua. Varsinaisesti kesävaate ei tämäkään ole, mutta Nelliinan bongaama Lindexin vyötärökorsetti/tyllihame on pakko saada myös tähän kotiin!

4 kommenttia:

M kirjoitti...

Ainakin eilen toi Nuxen voide oli Stockalla tarjouksessa (ei siis kantistarjouksessa, vaan ihan muuten vaan) hintaan 20 €, ainakin siis Jumbossa :)

Salka kirjoitti...

Mä tykkään talvella olla kalpea, mutta jännästi nuo auringonsäteet vaikuttavat omaan mielialaan, pieni päivetys olisi kyllä jees kesää kohden :) Täytyykin tuo Lumene ja mahdollisesti Nuxe ottaa harkinnan alaisuuteen, toivon mukaan en enää haksahtaisi niihin Doven ällöihin voiteisiin :O

nooruska kirjoitti...

Kesähattu ois kyllä hyvä! Varmaan oon niin paljon auringossa viikon kesälomallani...

Ja tosiaan kahdet arskat on hyvät, mäkin sijoitin hooämmän aurinkolaseihin odotettu elinikä noin puol kesää...

patentti kirjoitti...

Marianne, kiitos vinkistä, täytyy käydä kunhan taas pääsen ihmisten ilmoille :)

Salka, sama juttu mulla. Kesälläkin olisi kiva olla kalpea, mutta musta tulee äkkiä punakka ja hikoileva, ei toivoakaan tyylistä :D Nuxe on kyllä nassuun tosi hyvä, kannattaa harkita :)

Nooruska, päälaki palaa helposti ja mulla on vielä taipumusta auringonpistoksiin. Pakko pistää päähän jotain jos aikoo esim. terdellä istua :)