tiistai 27. tammikuuta 2009

united states of...

Kävin taas juoksemassa, ja mun henkilökohtaisessa maailmassa se tarkoittaa sitä, että saan istua lopun iltaa tyytyväisenä itseeni, syöden karkkia ja pähkinöitä. Tosiasiassa istun joka tapauksessa tyytyväisenä itseeni syöden karkkia ja pähkinöitä mutta nyt siihen voi sanoa jonkun yleisesti hyväksyttävän syynkin, siis jonkun hyväksyttävämmän kuin "mutta mun ajatuksissa mä oon niin kiva". Köh.

Mun mielestä on lohdullista elää maailmassa jossa urheilurintaliivejä ärtyisästi kaupassa mulkoillut voi tulla kotiin, kirjoittaa googleen urhelurintaliivit (googleen ei ees tarvitse osata kirjoittaa, se kun osaa lukea ajatuksia(jos se osaisi kokata niin oisin sen kanssa jo naimisissa) ) ja aah! Saat söpöihin, pikku kätösiisi niistä tehdyn ihka oikean testin. Luulen päätyväni tuohon SOC Sports Bra malliin, koska ne on halvimmat. Tosin kannattaisi varmaan ostaa samantien kahdet, vaikka saahan ne äkkiä pestyä käsin. Paitsi että tuota kyseistä mallia tietenkään löydy netistä, joten alennun marssimaan Sportiaan ja poistamaan ylistetyt Newlinen Sport BH - liivit, jotka ainakin testin aikana ovat kustantaneet 45e.. Kerran se vain kirpaisee, eikä juoksemista enää toivottavasti tee mieli harrastaa käsi rinnan tukena..

Netissä on yleensä se hyvä puoli, että se minimoi ulkopuolisia kontakteja. Ei tarvitse puhua myyjien kanssa (niillä saattaa olla vaikka jotain mielipiteitä..) ja parhaassa tapauksessa saat myös ostettua tarvitsemasi netistä, jolloin päivän aikana saat minimoitua kaikki mahdolliset sosiaaliset kontaktit. Niiden keskiarvo ylitti kipurajan jo julkisoikeuden luennolla kun piti tarkastella tapauksia ryhmätyönä. Auts.

Ainiin, kaveri suositteli kovasti uutta sarjaa, toistaiseksi pääsee käsiksi vain imemällä netistä. Junon käsikirjoittajan Abriel Codyn ja Spielbergin uusi projekti United States of Tara. Ilmeisesti kertoo perheestä jonka äidillä on dissosiatiivinen persoonallisuushäiriö. Lainauksena:

<@ananas-> harvemmin kattoo semmosta et sama hahmo on eka normiäiti, sitte 15 teini, ja sen jälkee rekkakuski

Ehkä mussa on jotain vikaa, mutta toi kuulostaa kyllä tosi hyvältä. Ekat jaksot on jo tulossa :)

PS. Muutan taas. Mutta siitä lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

- Juoksemattakin tosiaan "saa" syödä pähkinöitä ja rötvätä, mutta kyllä se vaan on vielä ihanampaa, kun välillä liikehtii vauhdikkaasti ulkoilmassa. Mulle juoksemisesta tai esim. hiihtämisessä ihanin puoli on sellainen vau mä pystyn liikkumaan nopeasti! -olo (ainakin hyvin, hyvin lyhyen matkan ;)). Kai se on jotenkin tärkeää säilyttää balanssi elämässä muutenkin, ja muita itsestäänselvyyksiä.

- Kiitos urheiluliivivinkeistä ja tosta u.s. of Tara -muistutuksesta! Luin siitä joskus suosutuksia, nyt tarvii aktivoitua nettikikkailemaan... Kaipaan uutta sarjasuosikkia, viimeaikaiset ei vaan oo tuntuneet miltään.

Sugar Kane kirjoitti...

Näköjään ton sarjan pääosassa on Toni Collette, ihana nainen - PAKKO olla loistava!

patentti kirjoitti...

Siinä tulee se ylpeys kun kerrankin ohittaa ne sauvakävelijät, yleensä mokomat painelee ohi kun koroissa kipittää :D

Kun mulle toi Toni Collette ei meinaa sanoa mitään! Tutkin imdb:tä ja varmasti se on jossain tullut vastaan, mutta ei vain kellot soi. Säästelen sarjaa junaan jolloin voikin valita sen ja Weedsin (jota suosittelen myös) väliltä.

Sugar Kane kirjoitti...

Weeds on suuri suosikkini, nyt oon kaivannut jotain niinkun naissarjaa jatkoksi. (Katselin suuresti hehkutettua Breaking Badia, jossa on kans se kiltti ihminen alkaa huumekauppiaaksi -juoni, mut mun mielestä se oli vieraannuttava, kyyninen ja kolkko) (sanoo nainen, joka aloittaa just taasen Gilmoren tyttöjen sadannen uusintakatselukierroksen, mutkun mä en JAKSA katsoa sydämettömiä sarjoja) (hysteerisiä ja mielipuolisia naisia senkin edestä!)

Toni Collette on mun yhden ikisuosikkileffan, Velvet Goldminen naispääosassa hurmaava ja kaunis, ja sit siinä "About A Boy" -leffassa ongelmainen mutsi, erittäin uskottavasti ja synpaattisesti.

Laura - Chic Conservative Chanel kirjoitti...

Oi, tää kuulostaa ihan mun elämältä! Googletin äsken urheilurintsikoita, ja löysin ton samaisen testin :) Ärsyttää, kun noita edullisia SOC Sports Bra-liivejä ei tunnu löytyvän mistään! Noh, kohta etsintäkierrokselle Helsingin keskustan kauppoihin :)

Karkit ja pähkinät on nam ja myös oma suurin paheeni, kun tekee mieli herkutella :)