torstai 15. tammikuuta 2009

Muuton jälkeen- vaatejärjestelyt



Vaatejärjestelyt eli mitä-hittoa-tämä-kaikki-oikein-on. Yksi UFF-kirppis-huuto.net-kaverisäkki (käänteisessä järjestyksessä) on jo täysi, toinen puolillaan. Tällä kertaa en anna itselleni armoa, pois vain!
Tuolta näyttää huone (loukko) jossa nyt nukun. Köh.

Sohva raahattiin tietokonehuoneeseen. Sain oikein mukavan sopen raivattua itselleni (tyhjä kohta sohvalla) johon käpertyä (laina)MacBookin kanssa. Varsinaista luksusta.
Tämän kaiken rojun takana on huhun mukaan vanhempien olohuone. Huomatkaa katkennut kissateline, ei kestänyt kisun painoa :D

Kynähame Monki ja villapaita Tiger of Sweden.
Prätkäsaappaat Vagabond. Varsinaista rakkautta, tän talven ehdottomat kengät. Varmaan seuraavankin.
Paita H&M. Ruttaan tuon hameen tyypillisesti vyötärölle että sen saa haluttuun pituuteen. Vyö olisi vielä kruunannut tuon, mutta en todellakaan osaa sanoa että missä ne mahtavat olla..

PS. Muistakaa Nicolen arvonta!

3 kommenttia:

Ina kirjoitti...

itelläkin vaatekaapin siivous vanhoista vaatteista menossa:D

Anonyymi kirjoitti...

samma här! Nyt lentää kaikki vanhat rätit jonkun toisen kaappiin pyörimään. Harmittaa kyllä osa, esim ihana petroolin värinen samettihame, mutta ei auta. Monta vuotta katottu 'kyllä mä joku päivä....'

patentti kirjoitti...

Tässä vaan helposti itsekuri pettää ja ei kuitenkaan henno luopua niistä kissansyömistä villapaidoista jotka aiheuttaa allergiaa. Miksi hitossa edes säilytän sellaisia?