tiistai 20. tammikuuta 2009

Tuleva kampaus, tyyli-ikoni ja kasvot.

Sitten kun ja jos kyllästyn itse saksimaan tätä otsatukkaani (hyvinhän se tässä etenee, mutta kuten tästä kuvasta voi päätellä, ei mitään tasaisinta jälkeä) kynsi - ja keittiösaksilla, kipitän kampaajalle kuvan kanssa. Ja minkäköhän kuvan? ;)
Tuo otsatukka on vain jotain niin ihanaa :D Ja tämä on muutenkin juuri oikean pituinen, jos siis haluan heittää sen myös samanlaisille kiharoille.

Luulen, että aion ehdottomasti sijoittaa myös sukkanauhaliiviin. Ihmettelen vain, että miten sellaista en jo omista, mutta onpahan taas syy lähteä alusvaateliikkeeseen :)



Aivan heti en tuonne kampaajalle kuitenkaan ole kipittämässä. Kävin näyttämässä naamaan (ha ha) tänään lääkärissä, ja diagnoosiksi kuului kasvohermonhalvaus (hienompi nimi Bellin pareesi) . Kiva nimi hauskalle ilmiölle, yleensä esiintyy vanhuksilla, olen kuulemma nuorin jolla tuo lääkäri on tätä nähnyt (kiva). Hyvä puoli on siinä että 95% parantuu täysin (enkä ole vanhus enkä diabeetikko, joten tuskin kuulun kyseiseen viiteen prosenttiin) ja vain 10% uusiutuu (taas ne vanhukset ja diabeetikot). Mistä tämä tuli on kyseenalaista, yleensä ei mistään, mutta ikäni takia pitää käydä korvalääkärillä tarkastuksessa. Olen kuitenkin puolinaamainen noin vajaan kuukauden ajan. Tämä myös on kuitenkin kohtalaisen lievää, voin kuitenkin hiukan liikuttaa suuta ja räpytellä silmääni. Voi itku mikä juttu :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
EIpä kuullosta kivalta vaivalta, mutta tulivain mieleen että oletko saanut kylmää? Siis naamaan? Kasvohermot voivat halvaantua jos kasvot paleltuvat viimassa. Mietin vaan kun joitain kylmempiäkin päiviä on tässä joukkoon mahtunut..

Pikaista toipumista!

Norppa

patentti kirjoitti...

Siitäkin voisi kyllä johtua, mutta tuskin.. Lauantaina olin ok, tulin taksilla kotiin ja aamulla tilanne oli tämä. Tietty joku veto voi olla kyseessä, mutta lääkäri ainakin sanoi ettei alkuperällä ole niin merkitystä :/

Kiitos kuitenkin!