maanantai 12. tammikuuta 2009

Kylie dress

Tilasin Go 4 it vol 2 shopista jo kauan ihastelemani Monkin Kylie- mekon, joka kuitenkin tietysti oli juuri myyty loppuun. Ainakin tilaamani hame toivottavasti saapuu perille. Pyysin Minttua pitämään tuon summan hetkisen, koska tällä hetkellä liikkeessä ei ole mitään niiin kiinnostavaa, mutta eikös lisää tavaraa ole aivan kohta tulossa.. Saa nähdä onnistuuko, voi kyllä mennä hieman monimutkaiseksi.

Vääh, olin jo aika ihastunut siihen mekkoon :<

Täällä sää on kyllä sitä luokkaa, että joudun turvautumaan sateenvarjoon ja prätkäsaappaisiin. Veikkaan että nuo kengät kiskotaan jalasta vasta tuossa huhtikuun tienoilla. Onneksi mekkolinjaan nämä asiat eivät vaikuta.

Itseasiassa käytän vuorotellen kolmea mekkoa, ja vaihtelevasti eri villatakkia niiden kanssa :D Tämä on saanut myös pohtimaan vakavasti sitä, että mitä teen niille kolmelle kaapilliselle (+ rekki) vaatteita jotka ovat edelleen Töölössä, ja joista suurinta osaa en varmasti tule kaipaamaan. Kai tässä joutuu taas karsimaan rankalla kädellä ja laittamaan huuto.nettiin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kansa vaatii kuvaa mekosta! Yritin löytää tuolta nettisivuilta, mutta ei onnistunut :(

patentti kirjoitti...

Eipä ollut enää kaupan sivuilla, mutta tuossa se on Mintun päällä http://2.bp.blogspot.com/_CGIJgA67Hko/SVfV8gYiYZI/AAAAAAAAJJQ/fSwheZ0SNWI/s1600-h/Mekko.jpg