lauantai 17. tammikuuta 2009

Kengättömän tammikuun nousu ja tuho

Tuho ei ole koittanut ainakaan vielä, mutta läheltä liippaa.. Olen ylpeänä kulkenut ohi kaikenlaisten kenkäalennusten, jopa altistaen itseni Vagabond-liikkeelle (miellän tämän siedätyshoidoksi) onnistuen nielemään himoni. 

Tänään kuitenkin heti alkajaisiksi eksyin Vagabondin n
ettialeen (argh!). Oikeasti, kengätön tammikuu, aivan typerä idea. Ihana (tosin tällä hetkellä vähän karsastettava) Idhren postasi juuri ihania rentoilukuvia, joissa kaikki on just niinku pitää, multa puuttuu vain nuo kengät.. Jotka olisivat juuri vain 59,5 euroa täällä. Käytännölliset, kauniit (miten multa voi puuttua maiharit? häh?) ja ihan varmasti mukavat. On epäterveellistä käyttää koko ajan samoja kenkiä, joten jalka saisi levätä prätkäsaappaista, jotka sitä paitsi ovat ruskeat, eivätkä siis aivan vimpan päälle. Eilen olisin sanonut että kenkien ruskeus on pikantti yksityiskohta, joka korostaa osuvasti asusteideni muuten mustaa maailmaa, mutta se oli kuulkaa eilen se

Järki sanoo, että kannattaisi ainakin käydä testaamassa liikkeessä että meneekö tuo miten mekkojen kanssa, kun niitä nyt kuitenkin käytän 80% ajastani.. Mutta pieni ääni pääni sisällä väittää, että niitä ei välttämättä enää ole liikkeissä, ja kannattaa vain tilata, niin ainakin saan mitä haluan. Palkkakin tosiaan tuli juuri.. Tosin varsi saisi olla vähän pidempi.. Huoh.
 Tarvitsen luunapin. :<

Tilasin Mintun kaupasta tosiaan mekon ja hameen, joista mekko oli ikävä kyllä loppu, ja Monkin Shelley-skit tulikin mustan sijaan violettina. Tällä ei tosin ole suurempaa merkitystä, koska se olisi kuitenkin vähän liian iso, tilasin fiksuna tyttönä koon L. Mustaa löytyy kuulemma kuitenkin vielä ämmänä, joten sellainen sitten. Nämäkin jutut voi tosiaan tehdä vaikeiksi. Hame on ihana, eikä värikään välttämättä olisi niin haitannut jos vain koko olisi oikea..

1 kommentti:

Emma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.