maanantai 5. tammikuuta 2009

Uudenvuoden julistus

Lupaan tässä ja nyt Nicolea törkeästi apinoiden viettää kengättömän tammikuun. Toistaiseksi on toiminut mallikkaasti, viimeksi ostin (sain postissa) kengät uudenvuoden aattona. Muuten joudun kieltäytymään nyt houkutuksilta, paitsi jos maailman parhaat kengät löytyvät -70% alesta. Tässä saisi olla hitunen korkoa, täysnahkaa tietysti, ja pitävä pohja. Eipä niitä nyt tietenkään löydy, joten lupaus pitää :)

Varmasti ostoslistalta löytyy uusia alusvaatteita, pitää tänään (jos jaksaa) mennä vierailemaan lähimmässä Changen myymälässä. Kovasti tuntuvat kehuvan liikettä, ja mallistokin vaikuttaa ihan viehättävältä.. Pitää antaa tilaisuus ;) Mielenkiintoinen ilmiö muuten, mitä paremmat alusvaatteet, sitä varmemmin et tule harrastamaan seksiä. Tosin tuon teorian mukaan olisi kannattavaa käyttää jatkuvasti Snoopy-stringejä, enkä edes omista sellaisia joten jätetään se nyt kuitenkin omaan arvoonsa.

Kampaajakaveri suositteli hankkimaan L'anzan strait line thermal defensen muotoilusuihkeeksi suoristusrautojen kera käytettäväksi. Vaikuttaa ihan lupaavalta tuotteelta, pitää käydä katsomassa jos löytäisin sellaisenkin tänään :)

2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

hurraa en oo yksin tän mun kengättömän tammikuun kanssa! Jee! tsemppiä! :D

patentti kirjoitti...

Mä luulen että tulen onnistumaan paremmin kuin sinä :D