perjantai 30. tammikuuta 2009

black as your soul, rich as the next one



Varsinkin sen jälkeen kun (vahingossa) värjäsin hiukseni mustiksi olen kiintynyt entistä enemmän mustan mustaan rajausväriin. Tuntemattomaksi jääneestä syystä käytin iät ja ajat Lumenen eyelineria, jonka ostin muistaakseni hukatessani edellisen tuotteeni. Lumene oli hankala levittää, helppo sotkea ja vaikea korjata. Muistaakseni roikuin tämän tuotteen kanssa niin kauan koska en missään vaiheessa saanut aikaiseksi kunnon selvitystä siitä, mitä oikeastaan tarvitsen.

Lopulta päädyin kuitenkin hankkimaan Make Up Storen cake eyelinerin, joka toimiikin aivan upeasti. Pelkäsin että sotke vettä-levitä pensselillä käytäntö voisi osoittautua liian vaikeaksi, mutta se oikeasti olikin juuri niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Samalla reissulla ostin myös kyseisen merkin sudin jolla tuotetta levitetään, ja sen onnistuin tietysti rikkomaan samoin tien. Siitä on kuitenkin ehkä turha syyttää merkkiä, sitä paitsi teippasin sen kiinni :)

Arkisin silmissä on yleensä markettimerkki (myynnissä Sokoksella) Goshin Velvet Touch Waterproof Eyeliner, sävynä tumman suklaan ruskea Truly Brown. Sävyssä ei ole kiiltoa, joten se menee hyvin sellaisenaan arkena. Olen kuitenkin myös harkinnut panostusta MAC:in meikkikyniin, joista niistäkin olen kuullut vain kehuja. Goshin tuotteita voi kyllä vain kehua, kynä maksoi muistaakseni 7e ja se myös kestää silmissä. Kynä itse on pehmeydessään kyllä kuluvaa tavaraa jota saa jatkuvasti teroitella.

Osaako kukaan muuten neuvoa hyvää kulmakynää? Oma Elizabeth Ardenini alkaa (taas) olla lopussa eikä kyseistä sävyä enää kuulemma tehdä. Alan olla epätoivoinen. Harmaanruskeanmusta sävy siis hakusessa, en varmaankaan ole ainoa blondi mustalla tukalla?

Kuvat makeupstore.se ja lumene.fi

Ei kommentteja: