tiistai 6. tammikuuta 2009

Parasta hiusmönjää ja suru-uutinen.

Mun rakas ihana Macbook sanoi sopimuksen irti, tosin toivon kovasti että se vain mököttää ja palaa vielä rinnalleni. Joka tapauksessa joudun vanhempien luona turvautumaan pöytökoneeseen (yäk) ja Vaasassa taas en niin mihinkään. Voi ahdistus, onneksi tulen jo perjantaina takaisin :) Ja toivottavasti saadaan se tänään fiksattua tai muuten lähtee huomenna huoltoon. Onneksi otin sen pidennetyn takuun. (Vai olisiko se sittenkin jo Macbook Airin aika?)

Jokatapauksessa, menin eilen ostamaan paikallisesta Sirpa Mansnerin liikkeestä L'anzan Strait-line Thermal Defenseä, joka kuitenkin oli tietysti loppu, joten kampaaja onnistui myymään allekirjoittaneelle Tigin Uptightin. Toimii kuulemma sekä suoristamiseen että kiharoiden tekoon, ja ainakin sillä testauksella mitä se on saanut (ts, en jaksanut pestä tukkaa joten suoristin sen avulla otsiksen) vaikuttaa kovin lupaavalta. Otsatukka näyttää hyvältä vielä seuraavana päivänäkin. Kai niitä kiharoitakin voisi kokeilla vääntää, nyt on aineet ja rautakin :) Mun hiusmömmöhylly alkaa pikku hiljaa huolestuttavasti muistuttaa Tigin edustusständiä, mistä lie johtuu.


Olen rohkea ja jopa lisään kuvat alusvaatehankinnoista. Päädyin taas kerran ostamaan kahdet samanlaiset, eri väriä. Rintaliivien osto on aina oma ohjelmanumeronsa, ja siksi tykkään ostaa jos vain hyvät löytyvät. Hintaakin koko kasalle kertyi yhteensä n. 35€, Changessa oli -50% ale. 19,95€ ei muutenkaan ole mielestäni liikaa hyvistä rintaliiveistä, mutta tottakai otan mielelläni toisen setin kaupan päälle :)Ruokakaupasta piti täydentää huulirasvavarastoa. Onni on taskussa kolme Blistexiä (ja tietysti laukussa vielä yksi).

Menen tänään vielä katsomaan Marttyyrit, saa nähdä miten fiksu idea sekin on.. Kauhuelokuvat ja minä emme aina kohtaa ja huomenaamuna olisi viiden herätys. :D
Hyvää loppiaista!

Ei kommentteja: