keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Uusi rakkaus

Uusi hellyyteni kohde tuli vastaan sopivasti kun odottelin eksää kaupungilla ja "satuin" osumaan Gaudeten aleen matkalla Humacista Kamppiin. Itse asiassa olin menossa tarkastamaan perusteeppari valikoimaa, mutta jotain minulle aivan liian tyypillistä ja ihanaa tuli vastaan - nimittäin myös Honey Junkien hehkuttamaa Kova&T - merkkiä. Olin aikonut vain vilkaista paitoja, mutta löysinkin ihanan pehmeän, taskullisen, savunsinisen tunikamekon. Sivujen suuntaa antavista kuvista päätellen kyseessä on kuluvan sesongin Lucy- dress. Hintaa oli alennuksen jälkeen yhä 90e, mutta en pystynyt enää kyseenalaistamaan yksityiskohtia. Kaksi Filippa K:n lemppariani taitavat päästä lomalle täksi viikonlopuksi, en ole juuri muita vaatteita käyttänytkään viime aikoina :) Tuon enempää kuvia en vielä ottanut. Olen varma että jos kaivan sen paperista esiin, niin päädyn huomenna junaan istumaan se päälläni ja se nyt ei vain käy. Ehkä perjantaina.

Kenkähyllyn vieressä viihdyin vain hetken, kengätön tammikuu on ja pysyy. Myyjä vaikutti aika huvittuneelta ilmoittaessani asiasta, kuvittelisi että liikkeessä käy enemmänkin samasta ongelmasta kärsiviä? Tai muut eivät vain kehtaa myöntää!

Kävin katsomassa Marttyyrit eilen, ja siitä voi oikeastaan sanoa paljonkin. Hieno elokuva, mutta mikäli missään määrin omaat samoja herkkyyspiirteitä kuin allekirjoittanut (ei kestä katsoa omaa verikoettaan, eikä oikein rokotuksiakaan) niin en suosittele. Kesken elokuvaa pahoinvointi ei kuitenkaan varmaan kuulu kenenkään muunkaan ajanviettosuunnitelmiin. Onneksi splatter ei ollut kuitenkaan niiin itsetarkoituksellista. Silti ensi kerralla haluan piirrettyjä, tai ainakin jotain lempeämpää. Hyvä vaihtoehto on aina jäädä kotiin katsomaan muumeja. (Tai Alfred J. Kwackia, mulla on kaikki koneella! Tai oli..)



Sikäli kuin ketään kiinnostaa tietää tärkeistä asioista, vein MacBookin huoltoon, saan sen takaisin kahden (!!) viikon kuluttua. Syy siihen, että kykenen suhtautumaan asiaan näinkin stoalaisen tyynesti, on siinä että sain lainaan MacBookin <3>
Tosin tämäkin käyttäytyy kummallisesti, tämän tekstin kirjoittamisen aikana käynnistänyt itsensä uudelleen jo kerran (pari). Eihän mulle ole voinut kehittyä mitään tietokoneita tuhoavaa mutaatiota, eihän? Perin kuumottavaa, varsinkin kun ei ole oma kone..

Haluaisin myös huomauttaa, että näin pitkä postaus syntyy vain ja kun pitäisi olla lukemassa tenttiin. Seuraavaksi aionkin pestä pyykkiä ja soittaa kaverille :F

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

oih, kaipaan kuvia tunikasta in action!

patentti kirjoitti...

Niin minäkin! Eli tulossa heti kun saan valoa tahi kuvaajan (ja pääsen tietty kotia) :)