lauantai 28. helmikuuta 2009

keikkavaatetus, in the shadows

Olin eilen Dante's Highlightissä eksän bändin keikalla. Mun teinihelvettisivistys on kyllä sitä tasoa, etten koskaan ollut edes käynyt edesmenneessä Highlightissa, joten en osaa sanoa että miten sitä on rukattu :/ Ainakin Dante's toimii hyvin, voi suositella raskaamman musiikin ystäville. Entinen Inferno ei oikein kolahtanut, joten tää on iso plussa. Tosin syy siihen ettei Inferno kolahtanut on enemmänkin siinä että eksyin sinne kerran duunin pippaloista ihan hirveässä kunnossa enkä uskaltanut mennä uudestaan, vaikka ne oli kuulemma vain nauraneet mulle :D Ei yhtään säälittävää, ei. Ja Inferno oli kyllä myös kallis, Dantesissa oli Crowmoor 3,80€. Elämää pelastavaa tietoa, varsinkin kun se on aina neljään auki!


No nyt sä näytät siltä kun raapisit persettäsi -Mir
Tuli taas kyllä myös todistetuksi, ettei musta kovin helpolla kuvaa saa. Hyvää ei mitenkään. Ginan musta mekko jossa on vetoketju helmassa on aika <3. Koska oon vilukissa ja ravaan kuitenkin ulkona jatkuvasti, päällä oli vielä lyhythihainen pitkähkö neuletakki, muistaakseni WE:n. Kiiltoleggarit H&M, kengät Vagabond.

... ja nyt tuote-esittelijältä...
Korut löytyi kätköistä, mulla on kertynyt muinaisessa nuoruudessa aika kasat wannabegoottihelyjä. Musta ranneke on hennesin miesten osastolta :) Noita koruja voisi yhdistää muissakin tilaisuuksissa, ja muuhunkin kuin mustaan.. Taisiis, jos olisi jotain muuta.



Paras kuva mitä Avatharin keikalta löytyi kamerasta, Crimfallia ei edes jääty odottelemaan kun kaveri väsähti. Paaljon parempi keikka kyllä kuin viimeksi, mikä ei kyllä sano paljoa.


Lumenen kulmakarvageeliä kehuttiin jossain. Tuo antaa hitusen väriä, eli joudun kuitenkin omia vaaleita kulmia tummentamaan ankarasti ennen tämän käyttöä, mutta sentään jotain.. Alan hiljalleen epäillä ettei tää musta tukka ole sen arvoista. Ehkä tykkäsin Dantesista niin paljon siksi, että mun oli helppo sulautua sinne goottilookkeineni?



Koska onnistuin eilen rikkomaan mun toiseksi viimeiset pitkät korvikset (en voi sietää renkaita, tulee jotenkin liian onnelapeipevibat niistä) ja cittarissa oli Iberon korut sun muut -50%, lähtivät korvikset ja solki mukaan. Kannattaa käydä äidin kanssa kaupassa, varsinkin jos on rahaton.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kävelen/menen bussilla Dante's Highlightin ohi joka päivä 1-2 kertaa, mutta ei ole koskaan tullu käytyä :)

K kirjoitti...

oo toi koru<3

patentti kirjoitti...

Anni: joo se on aika kummallista, kaikki tuntuvat tietävät paikan mutta kukaan ei ikinä tunnu käyvän siellä. Ei siinä kyllä mitään vikaa ole :)

Kinja: kiitos :)