perjantai 20. helmikuuta 2009

Aamun pelastaja.

Kaverin kanssa hieman eilen venyi - pari pulloa skumppaa, Todella Upeeta ja Pasila kummasti innosti. (Olen Patsy, siitä ei kyllä pääse enää mihinkään.) Joka tapauksessa, eilisen seurauksena on tänään jostain syystä hieman heikko olo, pääsin suihkuun vasta äsken.. Onneksi tänään ei ole mitään kiireistä hoidettavaa. Ja ehkä otsikossa pitäisi olla päivän pelastaja, mutta kyllä tää vielä aika aamulta tuntuu.

Nuxen sävyttävä kasvovoide tuoksuu ihanasti kesältä, juuri viime kesältä ja niiltä aamuilta kun kävelin töihin kauppahalliin aamulla ja söin aamupalaa ratikassa. Ihana kesänostalgia siis menossa, en halua katsoa ulos. Nuxe lähettää joka kerta aikamatkalle, ja siksi en vielä haluaisikaan ottaa sitä aktiivikäyttöön ja kadottaa noita mielikuvia. Pitää taas saada hyviä kesämuistoja joita sitten voi muistella ensi talvena, ja impata omaa naamarasvaansa! Kohta voisi kyllä aloittaa sävyttävien käytön, tai sitten teen saman toimintasuunnitelman kuin ennenkin. Kalpeana Tuskaan asti ja sen jälkeen voin liittyä itseruskettavilla läträäviin :D

Kesällä haluan pukeutua mekkoon ja hameisiin, housuja en pistä päälleni kuin ehkä vahingossa. Shortsit kyllä käyvät, jos vain kehtaan. Tänään en kyllä pääse lenkille, mutta huomenna ihan varmasti! Menen huomenaamulla Valtteriin myymään, sieltä sitten pirteänä lenkille, saas nähdä..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uuulalaa mut on mainittu! Nimmareita jaetaan Keravan ostarilla tiistaina klo 01.00-02.00 yöllä. Ite selvisin ihan kiitettävästi :)

patentti kirjoitti...

Miksi ei Kannelmäen? Ja olet vain kateellinen, mä en sentään joutunut töihin :)

Anonyymi kirjoitti...

haha yritän pitää matalaa profiilia täällä. Pitäähän starallakin olla joku rentoutumispaikka :D Ja kyllä, olen kateellinen. Hemmetin duuni!