torstai 5. helmikuuta 2009

Kenkärakkaus


Huonosti, tai ainakin huolestuttavasti menneen tentin jälkeen tunsin lauantaina suurta sisäistä tyhjyyttä, joka yhdistetynä ärsytykseen ei luvannut hyvää. Tällaista tunnettahan on tietysti aina pyrittävä täyttämään jollain :)

Osallistuin sisäisen kakarani ruokkimiseen myös uuden villatakin avulla, mutta nämä todella räjäyttivät potin. Eivät olleet kuin 30% alennuksessa Aleksi 13 kenkäosastolla, mutta ne suorastaan huusivat nimeäni.

Varmasti useat muutkin ovat kokeneet sen, kun lähestyessäsi Vagabondin hyllyä näet sen yhden kauniin parin, ja tiedät, että ne varmasti lähtevät mukaasi, jos vain hinta on oikea. Siinä vaiheessa kun huomaat alelapun on pulssisi jo kohonnut ja hienoinen hiki kohonnut ohimoillesi - ja jos viimeinen pari on juuri sinun kokoasi on peli jo menetetty. Valoisalla puolella, nämä istuvat jalassa kuin unelma, eikä se tenttikään juuri enää harmita.

Nolottaa kyllä vähän myöntää, että kengätön tammikuu pamahti viimeisenä päivänä, mutta turha kai se on enempää itseään pyrkiä huiputtamaan :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aleksi 13 on pahasta. mun piti vain ostaa jotain halpaa, mutta sitten sieltä sitten tuli ostettua ylimäärästäkin :D makeet kengät!

patentti kirjoitti...

Niiden alennukset on kyllä välillä yllättävän hyviä, itse haksahdin tietty sitten vähän kalliimpaan. Miksei siellä tuu käytyä sen enempää? :/

Luv.