keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Chloe ja tanssiva kääpiö


Vanhemmat kävivät Ruotsissa, ja pyysin laivalta myöhäisenä nimipäivälahjana (...) uuden hajuveden. En ollenkaan tiennyt millainen valikoima tax free- kemikalioissa on, puhumattakaan siitä, että olisin osannut ulkoa sanoa jonkin toivomuksen. Olen aina kahdehtinut Bisquitsin hajuvesikokoelmaa, ja kykyä kirjoittaa tuoksuista. Omalta osaltani joudun aina tyytymään joko tykkäämiseen tai ei-tykkäämiseen. Silti olen sitä mieltä, että hajuaistini ei ole huonommasta päästä, ehkä kyse on vain totuttelusta? Myös ruokamuistini on heikko, ja sama ongelma on viineissä, joissa sentään olen tehnyt töitä oppiakseni.


Sovitaanko siis, että sanon että tämä on todella ihana lahja, joka hakuammuntana osui kerralla maaliin. Valitsin tuoksuni siis menemällä Silja Linen sivuille ja nappaamalla ensimmäisen tuoksun jota ne siellä mainostivat. Myöhemmin kävi ilmi että vanhemmat olivatkin Vikingin laivassa mutta väliäkö sillä, onnistui :) Chloen vuosi sitten lanseerattu tuoksu siis kyseessä. Pääsi heti aktiivikäyttöön, ehdottomaksi suosikiksi. Pullo on muuten kauneimpia mitä olen nähnyt.


Näin unta Miss Suomi - kisoista, jossa oli mukana normikandidaattien lisäksi myös Idhren ja tanssiva ja naurava kääpiö Heidi. Idhren oli kuulemma myös esittänyt Sauna- elokuvan hirviötä (wtf en ole edes nähnyt koko elokuvaa, onko siinä hirviö?) ja demonstroi sitä kykykisassa (??) :D Se kääpiö (mulla on tosi rasistisia unia, kaikki puhu mediassakin vain kääpiökandidaatista) tanssi kykyosiossa ja oli niin hyvä että se voitti koko kisan. Tosi kaunis se oli kyllä, etäisesti samannäköinen kuin Kate Winslet 90- luvulla johon olen kyllä rakastunut, MUTTA SILTI.


Voisiko mitenkään ensi yöksi tilata jotain muita unia? Jos joku osaa selittää unia niin nyt saa vapaasti yrittää!

Koska tunnen olevani hieman herkässä tilassa edelleen, päivän suunnitelma on tämä:Aion viettää sohvalla päivän nämä kaksi kirjaa seuranani. Sosiologian tenttikirja kyllä varmaan eksyy myös seuraksi, mutta hallintotiedettä en tänään kykene sulattamaan! Kimpassa on uutta ranskalaista kirjallisuutta joka sattumalta osui käteen kirjastossa. Ei mitenkään järin ihmeellistä, mutta luetaan nyt loppuun kun olen jo puolessavälissä. Voi hyvinkin olla että se vielä paranee :)
Hyperion- saagan viimeinen osa, Endymionin nousu on ties monettako kertaa luvussa, nyt saa taas kun on ollut vuosi tai muutama väliä. Luulen että myös muumikirjoista on ollut niin kauan että saan ne kohta taas lukea. Tarvitsen muuten johonkin taulukon jossa voisin pitää lukua siitä milloin olen viimeksi lukenut mitäkin, mutta mikä on hauskempaa kuin sattumalta löytää jokin vanha suosikki?

Kuva discover kate

2 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Tuo Chloen hajuvesi on muuten ollut omallakin haavelistallani, vaikuttaa tosi ihanalta. Tykkään sen putelistakin. :-D

patentti kirjoitti...

Se on ihana, suosittelen kyllä. Voit varmasti sitten kuvailla sitä paremmin sitten :>