keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Snow wash and selfdestruction ^^

Tuhlasin juuri vähiä rahojani Ginassa ja sain lohduttauduttua sillä ettei tässä konkurssissa enää juuri mikään tunnu. Kai se on pakko nostaa opintolainaa, että selviän ihmisiksi keväästä. Puurolinjalle en ala, ja tuskin kuivin suin oleminenkaan onnistuu (baareja tulee kyllä välttää) ja vaatteita ostetaan niin vähän kuin mahdollista. Kuulostaa äärimmäisen lupaavalta alulta :)
Nyt on pari viikkoa käytännössä tyhjää, sitten mulla on jopa kaksi kurssia samaan aikaan. Kääk! Tenttejä on kyllä rästissä niin, että maalis-huhtikuussa on käytännössä jokaisena viikkona tentti. Työn hankkiminen voisi olla hyvä idea, mutta tuskin saan mitään aivan tähän hätään ja sitten olisikin taas lopetettava. Olen myös hakemassa Helsinkiin opiskelemaan, joten se on pääsykoekirjan kanssa istumista taas toukokuussa kun tenteistä on selvitty.. Aargh. Olen Hulluille Päiville kyllä menossa töihin, saa sentään vähän rahaa.. Vaikka jos olen päätymässä samoille osastoille kuin viimeksi (Filippa K, Tiger) niin kyllä sitä rahaa sinne myös meneekin.
Näissä tunnelmissa sain myös laskun pesutuvasta, asunnosta josta muutin elokuussa. Lasku on näköjään kiertänyt useammankin osoitteen kautta :D


Kuvasta saa aika hyvää osviittaa siitä, mitä tapahtui, kun taas kerran turhauduin ylipitkään otsatukkaani ja tartuin äidin keittiösaksiin. Eniten ongelmia tämä aiheuttaa jälleen kulmakarvojen kanssa, niitä tuntuu olevan täysin ylivoimaista asetella. Onko kellään täsmäasetta ongelmaan? Tosin luulen että ne on vain pakko käydä taas värjäyttämässä.

Muuten tukka näyttää nyt mielestäni ihan hyvältä. Kampaaja on Egyptissä, joten joudun turvautumaan epätoivoisiin tekoihin.
Kuvan tunika lähti mukaan, mutta farkkulegginsit eivät. En pidä siitä miten ne jäivät rypylle sääristä, ja 29,90 on muutenkin aika ikävä hinta Ginan legginseistä. Snow wash oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus, ehkä toisella kertaa lähtee mukaan. Haksahdin tuohon yhdistelmään kyllä sen verran pahasti :>

2 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Noi lumipestyt leggarit näyttää sulla tosi hyviltä, kandee ehkä haksahtaa! Selvästi sulle sopii myös hyvin lyhyt otsis, EPISTÄ.

patentti kirjoitti...

Joo ehdottomasti, luulen että käyn väijymässä muiden valikoimia, kunhan se opintolaina ilmestyy mun tilille :> GT:n tuotteesta en vaan osaa maksaa kolmeakymppia, varsinkin kun noi on liian pitkät.

Hahah, muiden mielestä sopii ja itse olen hyvin epävarma :D Alan pitää tästä kuitenkin sitten kun se on jo kasvamassa pois, saksiepisodi toistuu.