keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Hello kitty!

MACin Hello Kitty- sarja on julkaistu.Jouduin kyllä toteamaan, ettei tuo sarja oikein tähän naiseen iske.. Ei ainakaan päivittäisessä käytössä toimisi, ei MILD- eikä WILD- sarja.
Ehkä olen vain niin kovin tylsä?

Jos jotain ihan ehdottomasti pitäisi valita, niin tuo kissateline harjoineen. Miten ihana tuo olisikaan. Kerrankin pysyisi pensselit paikallaan (ja niitäkään ei ole yhtään liikaa).

Muutin siis viime viikon aikana, tosin olen täällä viettänyt vasta yhden yön.. Jos nyt tänään saisi jo toisenkin plakkariin. Asun kaverin nurkissa joka eron seurauksena (sitä todellakin on liikkeellä) asuttaa yksinään kolmiota. Vaikka en ole mitenkään vielä toipunut 00100- postinumeron menetyksestä, metroaseman sijainti kivenheiton päässä lohduttaa kyllä aika paljon. Huomenna on tuon kasvohalvauksen tiimoilta erikoislääkäri, onneksi itse vaiva on jo melkein parantunut. Nyt olen vain aivan vakuuttunut siitä että poskiontelossani on kysta, mutta ehkä sitäkin voi selvitellä huomenna.

Jostain syystä en ole vieläkään ehtinyt Ginassa käymään, koko ajan tuntuu myös olevan jotain ohjelmaa joka estää päivittämisen ( ei kyllä juuri mitään opiskelupitoista). Luulen että kyllä tämä elämänrytmi tästä rauhoittuu, kunhan saan joitakin asioita järjestykseen. Shoppailu onkin rajoittunut lähinnä ruokaan (alkoholiin) ja nettiin, hennesille ja huutoon. Aika ihastunut olen juuri nyt Zarasta alkuperäisin olevaan villapaitaa. Täysin perusmallinen, lue monikäyttöinen, mutta materiaali on jotain aivan ihanaa. 45% silkkiä ja 55% kashmiria, mm. Posti toi myös Mintun Go4itvol2- liikkeestä Monkin mustan lepakkohameen, taitaa päästä huomenna paidan kaveriksi. Huomatkaa tyylikäs juurikasvu!


En ole edes aivan varma miten onnistun toimimaan tuon värin kanssa, mutta eiköhän me selvitä.. Ainakin kun suurin osa muusta vaatetuksesta on tummaa niin varmaan kykenen elämään yhden vaalean villapaidan kanssa. Osaako muuten joku sanoa että mitä väriä tuo on? Itsellä on se sana hukassa :>
Gazela, portugalilainen Vinho Verde. Muistaakseni vain 8% alkoholia, ja juuri sopivan puolikuiva. Ei ainakaan omalla kohdalla aiheuta päänsärkyä eikä morkkistakaan :) Alkon hintana 6,90e, suosittelen kokeilemaan. Kannattaa pistää pakastimeen ennen nauttimista, mitä kylmempi sen parempi.

PS. Käykää lukemassa aasiakasta, jos ette ole vielä käyneet. Pitkään asiakaspalvelussa toiminut (ja tietty muutkin) voi löytää vertaistukea ja naurun aihetta :)

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

oisko toi jotain... beigeä?

mä kans raahasin tukholmasta sen hameen. hinta ei päätä huimannut, lapussa luki -75% :D
en malta odottaa että voin laittaa sen jonnekin päälle!

patentti kirjoitti...

Mun mielestä beige on vaaleampi, oisko toi joku vaalea vaaleanruskea? Onneksi en oo mikään värisuunnittelija.

Ajattelin että mulla menee varmaan aika peruskäyttöön, ei jaksa odotella sen kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Patentti!

Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

Terveisin Hanna ja Sanna