lauantai 7. helmikuuta 2009

Lemppareita justnyt.

Rusettipaita cittarista, aika tiuhassa käytössä ollut. Oli ehdottomasti sen kympin arvoinen :) Vaasan Karismasta löytyi 50% alesta Tigerin tummansininen neule. Ei ihan tunikamittainen mutta sen verran peittävä että farkkulegginsien kanssa kehtaa käyttää.
Tuossa helmassa on sivussa pieni tasku, juuri sopivan kokoinen mihin sujauttaa se Blistex tai iPod. Asettelen rusetin tietysti aina aluksi nätisti, mutta vaiheessa se aina repsahtaa :)
Hennesin trend-malliston hame on ihanaa jämäkkää materiaalia. Isotäti ilmoitti että on samaa materiaalia kuin hänen muinaiset navettavaatteensa. Mikäs siinä sitten :D

Body Shopin oliiviöljysuihke pelastaa kuivan ihon. Ihoni ei ole ehkä siitä kuivimmista päästä, mutta varsinkin epiloinnin jälkeen on hyvä suihkuttaa tätä ennen kosteusvoidetta. Kuiva se kyllä on, mutta ei mistään kauhutarinoista.. Toimii myös yövoiteen tilalla, kun ei vain jaksa rasvata kasvoja yöllä. Suihkaus kasvoihin ja tutimaan.

Kirjoitan tätä samalla kun kaverit tuijottavat futista, haisevat pahalle ja juovat kaljaa, ovat samalla reissulla mihin eilen lähtivät. Onneksi sentään ovat menossa saunaan :D En pääse liittymään seuraan, äidille menossa käymään. Ihan hyvä juttu varmaan.

Ei kommentteja: