maanantai 29. kesäkuuta 2009

Hottest playsuit in town

Viikonloppu on onneksi ohi, se olikin keskivertoa rasittavampi sellainen :) Silti tuntuu etten oikeastaan tehnyt yhtään mitään. Todistettavasti olin töissä saapuvilla perjantaina 12-22, ja lauantaina 12-1830, ja muu aika on vain humahtanut ohi :)

Kävin lauantaina poistamassa playsuitin hennesiltä 15 euron hintaan. Tuo on kokoa 42, eli koon tai kaksi normaalia (38/40) isompi. Löysyys ei kuitenkaan haittaa, enemmänkin on todella vapaa ja rento olo.


Löysyys myös tuo sen, että tuo on todella kevyt ja ilmava= viileä päällä! Tämä tosin toimii vain liikkuessa, suorassa auringonpaisteessa terassilla istuessa meinasin läkähtyä, musta tosiaan toimii aika hyvin lämmönkeskityksessä :> Asuun kuuluu ehdottomasti myös hattu, ainoa keino välttää auringonpistos. En myöskään ole palanut vielä tänä vuonne, kiitos spf 50! Nyt olen kuitenkin päätynyt siihen, että ehdottomasti haluan myös toisen playsuitin, mielellään hihattoman ja vaaleamman version. Vinkkejä? Kai jostain vilasta löytyisi.


Mun jalkojen värityksestä voisi todeta kaikenlaista, kuten varmasti ilmeestäkin mutta jätän nyt kumminkin väliin.

Lähden tänään illalla hengailemaan mökille, takaisin tulen kun huvittaa. Blogi siis todennäköisesti hiljenee, vaikka pidätänkin oikeuden muutoksiin. Ihanaa, tyhjä mökki, pikkukaupungin shoppailumahdollisuudet ja töitä vasta pe.
Otan kyllä läppärin mukaan, mutta nettiä ei taida olla matkan varrella. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tulee eteen. Jos jollain on hyviä shoppailuvinkkejä Poriin, niitä otetaan riemulla vastaan, oma kokemus on aika rajoittunutta ja ajattelinkin lähinnä mennä tsekkaamaan Ratsulan alet :)

3 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Onnea playsuitin omistajalle :) Mun mielestä kysyin eräs kerta Vila/Vero Moda/Only-kombossa, onko heillä playsuitteja, vastaus oli: ei. Mutta kandee silti käydä katsomassa, mutta aika kiven alla ne tuppaavat olemaan :(

Hyvää mökkeilyä, Porista en valitettavasti osaa sanoa mitään vinkkejä, vaikka siellä suunnalla olenkin vaikuttanut..:)

nooruska kirjoitti...

Porissa pitäis olla ihan hyviä kirppiksiä. Tonne ratsulaan mäkin haluaisin!

Ihana leikkipuku! Kyllä se musta tuppaa helteellä vähän olemaan liian lämmin ;-).

patentti kirjoitti...

Salka: voi hööh. Olen kuitenkin ihan varma että olen jossain noita nähnyt, mutta selkeästi ei tietenkään voi muistaa.

Nooruska: riippuu ihan mitä tekee, toi oli kamalan mukava kun olin liikkeessä ja bussissa, terdellä kamala :D