maanantai 6. heinäkuuta 2009

Wellsin ja Christien sekasotku

Mökillä oli kivaa, ja vaikka olen jo hetken ollutkin kotona ja töissä, en vielä mitenkään haluaisi henkisesti tulla sieltä pois. Käytännössä tämä ilmenee siinä etten mitenkään saa imuroitua tai noustua ylös järkevään aikaan - ja Agatha Christietä menee kirja päivässä :) Voisin kyllä vähän hellittää Christien kanssa, ei niitäkään loputtomiin riitä ja en koskaan kuitenkaan arvaa murhaajaa. Sinisessä junassa (jonka luin viime yönä) kyllä melkein arvasin! Mun tavoite tässä elämässä on voittaa Poirot :)



Nuo mm. lähtivät seuraksi mökille. Wellsin kirjat ovat ihanaa kesälukemista, suosittelen molempia! Kannattaa aloittaa Autuaitten alttareista. Jumalaisista jajasiskoista on tehty elokuvakin, jota en ole koskaan saanut katsottua, en ole halunnut pilata tiettyjä kohtauksia itseltäni.

Palaan varmaan joskus päiväjärjestykseen, mutten vanno mitään. Lukeminen vie vain kaiken vapaa-ajan, ja kaikki uudet blogilöydöt, kuten loisto mummoblogi vievät aikaa :p


3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

mökillä on niin ihanaa vaan lukea ja olla ihan rauhassa. kahden viikon päästä taas kiitos! Jos sais vaikka Täällä pohjantähden alla luettua vihdoin.

Hercule Poirot oli mun lemppari pienenä. Sitä sarjaa katottiin äidin kanssa tiukasti. Christie toimii vieläkin!

Ja tänään sanavahvistus: perse. Voi p saasanoakin kun on officessa eikä just nyt syömässä hyvin myöhäistä aamupalaa möksällä...

Pupu kirjoitti...

Agatha Christiet on tullu kahlattua joskus muinoin, varsin mainiota kesälukemistoa:) Dekkarit ylipäätään on just kesään passeleita.

Hihii, kurkkasin tuonne Mummo-blogiin, ihan mahtavaa kamaa! Mummo on aikamoinen emäntä:D

patentti kirjoitti...

Nooruska: mun mielestä toi uusi Poirot- sarja on ollut ihan huippu :) Jossain vaiheessa varmasti tulee yliannostus :F Ja niinpä. Tosin kun ilma on tuollainen, voi kyllä hykerrellä kun on kotona eikä tulvivalla mökillä..

Pupu: mä olen myös lukenut noi useampaan otteeseen, teininä urakoin kaikki kronologisessa järjestyksessä läpi. Onneksi muisti on lyhyt niin taas voi jännätä :D