perjantai 31. heinäkuuta 2009

Ja uin :))

Pysyviksi rakkauden kohteiksi ovat osoittautuneet ainakin Ginan vetoketjumekko ja H&M:n "nahka"ranneke. Ranneke on peräisin miestenosastolta, mutta ainoa mies jolla sen itseasiassa olen nähnyt on ollut H&M:n myyjä, ja aika monilla naisilla sitä on kyllä vilkkunut, kuten esimerkiksi Marialla :) Tuolta samaiselta osastolta löytyy myös parhaat hatut, ainakin jos omaa (ilmeisesti) isohkon pään.



Vagabondin popot ovat myös parhautta, mutta voisin lopettaa noiden käytön ilman sukkia. Keinonahkainen sisus ei mitenkään hivele jalkaa, ja sitten on taas muutaman päivän varpaat vereslihalla :/ Sukkahousuja ja syksyä odottelemaan!


Tukka <3


Typerä ilme sensuroitu. Sain tästä vain yhden kuvan otettua, talon julkisivua rempataan ja työmiehet alkoivat pitää kokousta parvekkeeni alla, en enää kehdannut kuvata :D Ja parvekehan on noin puoli metriä maan tasosta, se tässä lisäsi häveliäisyyttä. Sain eilen tuon American Apparelin makkarankuoren, ostin huuto.netistä SiSi Stockista. On kyllä melkoinen makkarankuori, koko on L ja hädin tuskin mahdun siihen! We:n villatakki oli aika pakollinen yhdistettävä.

Nämä iltavuorot tekevät mun päivistä aika tynkiä, en saa mitään aikaiseksi ennen duunia ja sitten kello onkin jo kahdeksan. Tänään ehkä terassille jos ystävä jaksaa tulla seuraksi. Nyt ennen töitä vielä Alfred J. Kwackia ja hyvää ruokaa :)

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hehe joo, kokemuksesta voin sanoo et toi makkaranuori on kyllä tosiaankin päällä makkarankuori :D Vaan erittäin kiva silloin, kun olo on vähiten muhkurainen (aka ei suuria syöminkitapahtumia varten x)) :P Ja on sulla aika hyvä korumaku kyllä täytyy sekin sanoa...^^

patentti kirjoitti...

Joo, aika järkky :D Jos olisin tajunnut niin olisin kyllä hommannut XL:n, vaikka se kalskahtaakin kamalan isolta. :) Ehdottomasti ei syöminkeihin!
Ja kiitos samoin, tätä korumakua on liikkeellä :>

nooruska kirjoitti...

GT:n mekko on ihana <3.

patentti kirjoitti...

Nooruska: Kiitos :)