keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Kuvanpurkua väsyn keskellä


Villatakki Zara, mekko Selected, popot Vagabond ja paita H&M.


Hämmentävää miten valaistus voikin muuttua ilman että itse kameraa liikuttaa.. Kaipa tämä ihme on osoitus sellaisen jutun kuin auringon olemassaolosta, vaikka ei sitä aina täällä Pohjolassa oikein uskoisikaan ;)


Mekko on Selectedin alesta, ja nyt olen oikeastaan aika innostunut merkistä :) Luulen että menen vielä penkomaan, josko sieltä alesta vielä jotain lähtisi mukaan. Tämä ainakin oli ihan loistolöytö, ihana mekko jossa on vielä taskutkin.. En muuten millään osaa käyttää vaatteita joissa ei taskuja ole, mihin silloin pistää huulirasvan ja iPodin? Ja optimaalisen nenäliinan. Taskuttomuus johtaa aina tilanteisiin joissa Ipod on laukussani ja sotkeennun onnettomasti jossain kassalla tai missä vain johtoihini ja hihnoihini kun yritän maksaa (tai istua alas). Ei käy laatuun.


Mekko on kyllä mallia jolle ei oikein ole käyttöä ilman aluspaitaa. Ruudullisen kanssa menee kivasti, kai tuota voi käyttää myös yksinkertaisen topin kanssa jos haluaa. Aika sääkysymys myös.


Stressaantunut kissaparka. Kuvien oton jälkeen elukka päätti käyttää mattoa vessapaperina. Sori vain Nappis. :D


Tulin muuten siihen tulokseen, että on helpompaa ostaa uusia alusvaatteita kun käydä pyykkäämässä. Ja mikäs siinä, niille alusvaatteille kun on kuitenkin tilausta ja kun nyt on aletkin niin.. Miten pitkälle ihminen voi oikein pitää omaa ääretöntä laiskuuttaan perusteltuna :D

6 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Upea mekko! Selected kiinnostaa itseänikin, vaikka ihan takuuvarmaksi en menisi niiden vaatteiden laadusta sanomaan, mutta hyvin kiintoisilta ainakin vaikuttavat :)

patentti kirjoitti...

Salka: joo laadun suhteen olen minäkin ollut epäileväinen. En noita vaatteita olisi täyteen hintaan muutenkaan hankkinut, mielestäni hinta ja laatu eivät vain kohtaa. Sen sijaan 70% alennuksen jälkeen asia on täysin toinen :) Ja kiitos, toi taitaakin päätyä päälle taas tänään :D

DEA kirjoitti...

:D Ihanat kengät! Vagabond osaa nää kauniit kenkulit. ;)
xxx

patentti kirjoitti...

Dea: niin osaa, ikävä kyllä. Ei mulla olisi varaa ihastua näin moniin kenkiin! :)

mammoth kirjoitti...

Hei Maisa on ihan liian suloinen. Tosta tulee uusi taustakuva just nyt.

patentti kirjoitti...

Ymm, luit kai mitä kirjoitin sun matosta? :D