keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Depression is not worth it anymore


Tällä viikolla oon pukeutunut niin tylsästi ja aiheettomasti (kai se sää inspiroi) etten edes viitsi julkaista muita kuvia kuin nämä, ja epäilen vahvasti että olen aiemmin käyttänyt tismalleen samaa asua. Toisaalta mikäs siinä, tuollaisessa hiostavan märässä säässä tämä toimii oikein hyvin :) Tylsistyneisyyttä lääkitsi myös se, että tein alelöytöjä tänään, esittelyä huomenna :)

Villatakki WE, t-paita H&M, hame American Apparel, kengät Vagabond

On tässä nimittäin ollut muitakin ongelmia. Epäilykseni osuivat oikeaan ja jatkan edelleen opintojani Vaasassa, mikä tosin tarkoittaa sitä että ehkä valmistunkin joskus ja nyt annan itselleni luvan lähteä vaihtoon :) Sen lisäksi otin viimein luokseni oman karvapalloni, joka tammikuusta asti on asuttanut vanhempieni kotia.


Ei muuten kauheasti arvostanut muuttoa kaupungin toiselle laidalle, en ymmärrä miten koskaan kykenen kuljettamaan tämän pelosta mykistyneen ressukan Vaasaan asti :(


Poseeraaminen ei vain sovi joidenkin arvolle. Naamakuvaa tästä kissasta ei saa juuri koskaan, mutta itsepä ostin tuon kissanheinän joka nyt sattuu olemaan miljoona kertaa kiintoisampi kuin joku ääliö kameran kanssa.


Kissan paikka löytyi, ehkä kykenemme taas yhteiseloon ;)

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Kuljetin kerran serkun kisua ratikassa ja raukka maukui niin, että koko ratikka säikkyi... Suosittelen vaihtarieloa, se oli mahtavaa! Ei liikaa opiskelua ja sn syksyn jälkeen on kavereita Australiassa, Saksassa ja Ranskassa, joiden kanssa ollaan vieläkin yhteydessä! Se aika antaa myös perspektiiviä omaan elämään ja opiskeluihin, lue yhden lukukauden kestävät bileet ;-).

Anette A. kirjoitti...

Tykkään asusta, mustavalkoisuus toimii aina.

patentti kirjoitti...

Nooruska: toi on siitä säälittävä ettei se edes mau'u, läähättää vain kauhusta mykistyneenä, se on kamalaa.

Hhee, oon saanut itse saman kuvan ;)

Anette: kiitos! Toi on kyllä ihan totta :)